Mi miatt van ez?
Figyelt kérdés
Este bármikor szeretnék elaludni nem megy mert elkezd kattogni az agyam és nem tudom leállítani a gondolatmenetem
Reggel viszont haldoklom ha fel kell kelni. Bármikor is fekszem le bár mennyit alszom folyton fáradt vagyok
21/L
2014. okt. 15. 10:45
1/5 anonim válasza:
Nem az agyad kattog, hanem a fül szokott, ha be van kicsit dugulva, vagy be van gyulladva. Szerintem fül-orr-gégészhez menj el, mejd megnézi. Nekem hyógyszeres vattát szokott beletenni és attól lecsillapodik a gyulladás és megszűnik a kattogás.
2/5 Ozmium42 válasza:
Konkrétan milyen témakör nem hagy nyugodni alvás előtt?
3/5 anonim válasza:
Én is így vagyok. Nem vagyok kellően lefárasztva, azt hiszem.
4/5 anonim válasza:
Elalvás előtt ki kell üresíteni az elmédet. Nem szabad semmire sem gondolni, a napi történéseket el kell tudni engedni. Ebben nekem sokat segített a meditáció.
5/5 anonim válasza:
Fizikai és szellemi fáradtság után nem lesz probléma az elalvás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!