Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez meg mi lehetett? :, (

Ez meg mi lehetett? :, (

Figyelt kérdés

Furcsa álmom volt,és nagyon megijedtem mikor felébredtem!:(

Azt álmodtam,hogy valahol valamiért harcolok,és 1 óriási nagy seb keletkezett rajtam!Leírása:Mintha meg lett volna égve és ami meg volt égve ott eléggé mély bemélyedés volt,és még azon belül 2 lyuk!Utána valahova valami rendelőszerűségbe el mentem,és ott be kellett borogatnom de nem tudtam és akkor 1 óriási fájdalmat éreztem mikor hozzáért az amivel borogattam!rendesen láttam részletesen a falunak(ahol lakok)a részeit amikor még nem mentem el beborogatni!Akkor felébredtem és akkor 1 óriási fájdalom hasított végig a derekamon!Mintha tényleg ott lett volna az a seb és valami-vagy valaki teljes erőből nagy körömmel belekarmolt volna!Ijedtemben beszaladta a fürdőbe felnyomtam a lámpát mert még ugye akkor is fájt,és ahol volt a seb teljesen vörös volt és rettenetesen fájt!teljesen besokkoltam hogy ez meg mitől lehetett!Rovar nem csíptetett meg,nem üthettem meg,az ágyból semmi nem áll ki nem tudom mi lehetett az!:,((Míg aludtam történhetett velem valami amit nem tudok?Ötletek?Mitől lehet ez?

2014. okt. 13. 17:57
 1/5 A kérdező kommentje:
A "seb"amit akkor vettem észre mikor felébredtem nagyon vörös volt,és nagyon fájt!:(
2014. okt. 13. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg már lefekvés előtt is gond volt ott, lehetett ez akár valamilyen allergiás reakció is, álmodban meg történetet kreált hozzá az agyad.
2014. okt. 13. 18:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi,csak mikor észrevettem irtóra beparáztam!:((
2014. okt. 13. 18:15
 4/5 Vox ***** válasza:
Még egy orbitális segglyuk. Biztos megerőszakolt egy zombi, vagy megharapott a repülő spagettiszörny amiért nem hiszel benne. Menjél orvoshoz ha bajod van, ne itt fáraszd a jónépet.
2014. okt. 16. 17:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Hülye barom gyerek!Nem kell válaszolni ha nem akarsz!Vigyázz nehogy este megtámadjon 1 farkasfejűdisznóemer!-.-
2014. okt. 16. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!