Ez mi lehetett?
Figyelt kérdés
Az elöbb arra keltem hogy körömlakklemoso van a szamban, felkeltem az agyrol es kikoptem a foldre es kimentem a furdobe fogatmostam meg kiobliteni a szam, es mikor visszajottem a szobaba az amit kikoptem nem volt sehol.Pedig tuti hogy kikoptem mert nem erzem magam rosszul vagy furcsan,csak a szamnak van fura ize tole(ami nagyon gyomorforgato).?2014. júl. 17. 02:05
1/2 anonim válasza:
a koromlakk lemosó az tobbnyire alkohol, pillanat alatt elpárolog.
Bár vannak folyatólagos kérdéseim. Elsósorban hogy kerul koromlakk lemosó a szádba? Ráadásul alvás kozben?
2/2 A kérdező kommentje:
Delutan lemostam a kormom, es azagyam vegebe vanaz iroasztalom es annak a sarkan volt..amugy az a resz kicsit homajos hogy kikopom.
2014. júl. 17. 02:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!