Mit jelenthet ez az álom?
Azt álmodtam a múlt éjszaka, hogy barátommal elmentünk fagyizni és evett valamilyen almát,rosszul lett tőle de még hazament. Aztán otthon az anyukájáék bevitték a korházba ahol azt mondták, hogy nem tudnak rajta segíteni meg fog halni, máshnap meg is halt otthon aztán az anyukájáék lehivtak hozzájuk és elmondták, hogy mi van... kiborultam sirtam, és nem hittem el hogy meghalt... mindig tettem ki az asztalra neki sütit mert azt mondtam, hogy nem fog engem itt hagyni vissza fog jönni hozzám... nagyon szomorú voltam a testvérével is sirtam együtt álmomban....
nagyon nyugtalanit minket ugyan mit jelenthet ez... köszönöm a válaszokat előre is
Félsz, hogy elveszíted.. nem kell ezt túlgondolni. Ha mindenki meghalna akiről valaki ezt megálmodja, nem lennénk 7milliárdan ezen a bolygón :)
Nyugodjatok meg, halálról álmodni természetes, mindenkivel előfordul olykor.
fagyi=humor lehet vagy kikapcsolódás
alma=képzelődés
hazamegy=visszavonul
meghal korházban=megváltozik, de visszatartják eredménytelenül
sirsz=örülsz ahogy mások is
(de elöször nem fog ugy tünni)
süti=kedvesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!