Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam a múlt éjszaka, hogy barátommal elmentünk fagyizni és evett valamilyen almát,rosszul lett tőle de még hazament. Aztán otthon az anyukájáék bevitték a korházba ahol azt mondták, hogy nem tudnak rajta segíteni meg fog halni, máshnap meg is halt otthon aztán az anyukájáék lehivtak hozzájuk és elmondták, hogy mi van... kiborultam sirtam, és nem hittem el hogy meghalt... mindig tettem ki az asztalra neki sütit mert azt mondtam, hogy nem fog engem itt hagyni vissza fog jönni hozzám... nagyon szomorú voltam a testvérével is sirtam együtt álmomban....

nagyon nyugtalanit minket ugyan mit jelenthet ez... köszönöm a válaszokat előre is

2014. okt. 8. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
azt jelenti hogy a barátod farkasalmát evett. vigyázz rá, ilyen kis buta, nem tudja megkülönböztetni a farkasalmát a rendes almától! Ja és ne hagyd ott a sütit minden nap mert megpenészedik vagy megeszik a csótányok.
2014. okt. 8. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Félsz, hogy elveszíted.. nem kell ezt túlgondolni. Ha mindenki meghalna akiről valaki ezt megálmodja, nem lennénk 7milliárdan ezen a bolygón :)

Nyugodjatok meg, halálról álmodni természetes, mindenkivel előfordul olykor.

2014. okt. 8. 23:16
 3/5 anonim ***** válasza:
de szerintem az én válaszom jobb magyarázatot ad erre a kérdésre ;)
2014. okt. 8. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát hogy "megérezted" hogy mi van semmi többet.
2014. okt. 8. 23:31
 5/5 anonim ***** válasza:

fagyi=humor lehet vagy kikapcsolódás

alma=képzelődés

hazamegy=visszavonul

meghal korházban=megváltozik, de visszatartják eredménytelenül

sirsz=örülsz ahogy mások is

(de elöször nem fog ugy tünni)

süti=kedvesség

2014. okt. 9. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!