Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megérezhettük a szellemvilágot?

Megérezhettük a szellemvilágot?

Figyelt kérdés

Anyukámmal az este szinte ugyanazt álmodtuk, csak másképpen, de a lényeg ugyanaz volt: Démonokkal harcoltunk, kifáradtunk, űztük őket az egyik még ránk is támadott, vagyis én azt álmodtam, hogy egy ember aki tele van démonokkal megharapja anyu kezét...anyu ezt egy kutyával álmodta...Mit gondoltok lehetséges ez?

Nem vagyunk se médiumok, se valami okult akárkik..Egyszerű hívők vagyunk!

2014. szept. 27. 14:05
 1/1 anonim ***** válasza:

"...hívők vagyunk!"

A "hívő" ugyanolyan kategória, mint a "gyümölcs".

Miben hívő, milyen mély a hite - ezek miatt "egyszerű" hívő nincs.

.

"...egy ember aki tele van démonokkal..." ezt sem tudom értelmezni, (lehet, az én hibám), mert egy démon is elég egy emberbe. A démonokról köztudott, hogy ártani akarásuk mellett még igen erőszakosak is. Éppen az erőszakosságuk miatt nehezen képzelem el, hogy több démon egyszerre uralkodjék ugyanazon az emberen, hiszen akkor ők is harcban állnak egymással, melyik akarata érvényesüljön.

.

Hívők vagytok.

Lefekvés előtti beszélgetésetekben nem került szóba valahogy ez a téma köztetek? Még a Biblia tanulmányozása is okozhat ilyen álmot mindkettőtöknél. Gondolok itt arra: az esti téma: Jézus megkisértése...

2014. szept. 27. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!