Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek ez az álom mit...

Szerintetek ez az álom mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Amire emlékszem:

Kint voltam egy strandon. Gyönyörű volt, emeletes. Szóval úgy értem, h magas csúszdák voltak, és lépcsővel lehetett oda felmenni. És a lépcső végig üvegből volt. És ha tovább mentünk(szóval nem csúszdáztunk ) akkor sétálhattunk tovább az üveglapon. Arrafele nem tom mi volt.. A kövi kép, ami beugrik, h üveglapon sétálok és besétálok egy térbe, hirtelen a hajamat az arcomba fújja a szél, majd körülnézek. (ez még a strand területén volt). Amit látok: sírkövek... Rajtuk idézetek a halálról. A sírkövek egymás mellett kis távolsagra, szépen rendezett sorokban. Közöttük építettek kis pezsgőfürdős cuccokat. És az emberek nagyon jól érezték magukat, iszogattak, nevetgéltek. Én csak álltam ott...és anya hirtelen mellém állt (ő keresett engem) és ennyit mondott:

-Ez nem vicces, gyere.

Mi lehet ez?

Előre is köszi:)

2014. szept. 25. 17:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem az, hogy egy hatalmas változás következik be most (vagy régebben) az életedben. És úgy érzed, hogy körülötted mindenki vidáman éli tovább az életét, nélküled. De még ekkor is kiáll melléd az Édes Anyád.

(Nem túl szokatlan, egy ilyen álom, iskola kezdés után.)

2014. szept. 25. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!