Eleg izgalmasat, de egyben nyomasztot almodtam, mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Egy csoport zsido lany koze kerultem alneven, Goetz Anna volt az alombeli nevem. Az alom naci idokben, a 2. vh idejen jatszodott. El kellett jatszanom, hogy valakinek a lanya vagyok, es a csoport resztvevoje, es az en lebukasomon avagy le nem bukasomon allt a tobbi kislany sorsa (kb 15 evesek voltunk), nem deeulhetett ki, hogy ok zsidok, mert akkor elpusztitottak volna mindannyiojukat, engem viszont nem, de nagyon meg akartam oket menteni. A helyen, ahol voltunk, volt egy ellenor, egyfajta fonok, 50 koruli fazon, aki rendszeresen elbeszelgetest folytatott kulon kulon mindannyionkkal, es rettegtem, hogy lebukom, hogy nem az vagyok, akinek kiadom magam, mert akkor a tobbiek meghalnak. A tortenet vegere nem emlekszem.2014. szept. 22. 15:20
1/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy mit jelenthet.De ha arra pont emlékszel az álnevedre az érdekes.Ilyen álommal még nem volt dolgom.Lehet hogy nem segítettél valakinek akinek kellett volna.
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Tényleg XDDD kamu kérdés akart ez lenni?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem, esk nem kamu, meg arra is emlekszem, higy az alnevet Goetz-nek kelltt irni, es nem Götz-nek, mert a fazon, akinek a lanyat el kellett jatszanom, ezt a vezeteknevet viselte. Miert lenne kamu a kerdes? Nem ertem, kinek van ideje ilyenekre, hogy feleslegesen irosgasson ki ilyesmiket. En is legugliztam azota a nevet.
2014. szept. 22. 16:26
5/9 A kérdező kommentje:
Goetz Anna neve mellesleg nekem is ismeros volt, gondolom elohuzta valahonnan a tudatalattim, lehetett volna Kutvolgyi Ildiko, vagy Basti Juli is, szerintem ez tok mellekes, erdekesebb az, hogy megjegyeztem, es valosagosnak tunt.
2014. szept. 22. 16:29
6/9 A kérdező kommentje:
Ohm, szoval tovabbra is szeretettel es erdeklodessel varom az otleteket, alomfejteseket, ha valakinek van kedve segiteni, koszi elore is.
2014. szept. 22. 22:24
7/9 anonim válasza:
zsidók lányok=lelkitársak, hivök
álnéven=nem barátok hanem idegenek akikkel olykor talizol
világháború=rejtett analógia
téged nem pusztitanak el="mostani" folyamatok rád nem hatnak de nálad most jönnek majd a "próbák"...
meg akarod öket menteni=meditálsz, hogy a jövöben majd "megtörténjen"
ellenör=idős fönök a testvérek között
nem emlékszel=az ihlet hamar elmúlik
am jó nagy mázlid van, igéretes álom a messzi jövöröl...
8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a kedves segitsegedet.
2014. szept. 23. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!