Társasjátékot keresek. Valami izgalmasat, a családnak. Unjuk a sablon játékokat. Valaki tuud valami jót ajánlani?
tud*
Egy - kétszer volt szerencsénk ismerősi körbe beülni egy ilyen jellegű játékra. :) Valami cowboy-os, kártyás - társasjáték volt, sajnos nem tudom a nevét, de még meg sem tudom kérdezni ... De jó volt, vicces volt, pörgős is volt. A Ki nevet a végén? , és az egyéb ilyen játékokat már kijátszottunk, már nincs benne annyi izgalom, főleg így felnőtt fejjel. Nem tudtok egy - két jobb, izgalmasabb társast ajánlani?
Talán a Bang! társasjátékra gondolsz? Az cowboyos...
Amúgy a mi kedvenceink: Catan (10 évtől felfelé értik a gyerekek, stratégiai), Carcassone (nyomokban hasonló, csak könnyebb, stratégiai), 7 csoda (stratégiai, de nagyon jó, 12 évtől), DIXIT (7 évtől is akár, kreatív, kreativitást fejlesztő, REMEK CSAPATÉPÍTŐ játék, de kiegészítők nélkül 10-20 játék után meg lehet unni), game of life (pénzes, gazdálkodós, 8-10 évtől), qwirkle
Szerintem nézz utánuk, elég jók, mi is ezt játsszuk a családdal! :D
Szerintem is a Bang-re gondolt a kérdező, 1-es, gratulálok, nagyon jó játékokat választottál, nekem is ezek a kedvenceim, bár a Catannal már régen nem játszottam :)
Kérdező, a Bang-hez hasonló játék a Samurai Sword, ugyanaz az ember tervezte, a játék menete és a játékszabályok is szinte ugyanazok, csak éppen a téma más (nekem jobban be is jön) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!