A barátnőmet mindig ugyan az a rémálom gyötri?
Kérlek segítsetek. Nagyon fél, hiába van velem, minden éjjel 3x cserél pólót mert annyira leizzad, szó szerint retteg aludni...akkor kezdodott mikor elkezdtunk jarni es eloszor nalam aludt, de akkor nem mondta el csak mikor egy het utan lattam rajta hogy baj van. Nem aludt at egy ejszakat se.. Az apja tömi a fejet a hulxesegeivel kiskora ota hogy démonok meg stb..de engem úgy neveltek hogy ilyen nincs..őt pedig ugy hogy nagyon is van..
És elvileg mar 2x ugy ebredt fel hogy foltos volt egyszer a combja egyszer pedig a csukloja mintha megszoritottak volna.. Ez mi lehetett? Az apja azt mondja h démon... Segítsetek kérlek.. Hogy lehetne ellene tenni? Vagyis mit?
Szóval nálatok lett foltos és ott kezdődtek ezek a bajok?
Nos, lehet, hogy van nálatok valami, amit te nem érzékelsz, csak ő érzi, illetve őt gyötri.Látatlanban ezt nehéz megmondani.Elvileg lehetséges, hogy nálatok "rászállt valami", előfordul ilyesmi.Attól, hogy te nem hiszel démonokban, még léteznek.Ezt még a Biblia sem tagadja.Segíteni egyrészt imákkal lehet valamelyest, meg azzal, hogy próbáld rávezetni, hogy ne foglalkozzon a dologgal.És a ti lakásotokat kéne "megtisztítani".
Hiszek is a démonokban, nem is. Személy szerint nem is démonoknak nevezném őket, hanem ahogy az egyik válaszoló is írta, az itt ragadt lelkek, akik hát leginkább rosszak, negatívak.
Több megoldás van az elűzésükre, ha képesek vagytok rá ketten, vagy kicsit elhiszitek, hogy a módszer használ, akkor meg lehetne próbálni.
Nem vagyok én sem belebuzulva az ilyen témába, van, amiben én sem hiszek, de ez pont nem ez a lélek/szellem kategória.
Ha meghallgattok egy tanácsot, velem is fordult elő ilyesmi. Meg kell tisztítani valóban a lakást, az összes helységet beleértve. (gyertya, szentelt víz, Miatyánk)Illetve csúnyán kell beszélni "velük", káromkodni, gorombának lenni.
Kérdező, ha te nem hiszel az ilyesmiben, a barátnőd miatt próbálj meg legalább addig, míg ezeket meg nem csináljátok. El fog múlni!
az apja nem verte, már nem laknak együtt, de rosszban van az apja és az anyja, lehetséges hogy ez miatt lehet az egész úgy gondolom. nálunk nem "foltosodott be" csak náluk otthon mikor egyedül aludt. azt mondta mintha érezne valamit..de csak náluk otthon..itt csak fél elaludni mert a rémálmaiban ugyan az a lény jön elő.. azt álmodja hogy áll náluk a nappaliban és egy szem és arc nélküli ( csak szája van és fogai, ez szerintem lényeges lehet..) véres fekete lény kúszó féle mozgással halad felé és megharapja, erre riad fel..kicsit ilyesztő...
de nem mutatom felé és nagyjából megnyugszik ha átölelem és nyugtatgatom.. de aztán elalszik és újra..és mindig náluk van az álmában...de itt IS álmodja.. kicsit parázok nehogy baja legyen..
Még van egy olyan lehetőség is, hogy fél, megromlik a kapcsolatotok.A kapcsolatot félti és az okozza ezt esetleg..De ez is csak tipp.De a lakásotok továbbra is gyanús!
Én minden esetre a káromkodást és agressziót cseppet sem javasolnám, semmiféle kapcsolatot, kommunikációt nem szabad folytatni ilyen esetben, egyedül a teremtővel, segítség kérés céljából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!