Ez miért van? (lent)
Figyelt kérdés
Gyakran álmodok egy fiúval, mindig olyan jó érzés vele lenni. Mikor felkelek mindig olyan jó kedvem van de mihelyt elkezdek gondolkodni, hogy részletesen mi is történt akkor a sztorira emlékszek de a fiúra sosem, Így fogalmam sincs, hogy hogy néz ki vagy esetleg ismerem-e. De mért van ez? Mért nem emlékszek rá, de minden másra igen?2014. szept. 10. 19:20
1/2 anonim válasza:
Én sem értem igazából ezeket a dolgokat. Az emberi agy kifürkészhetetlen. Esetleg ajánlom, hogy nézz utána álmoskönyvben, hátha valami üzenetük van a dolgoknak.
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a lelked/tested szeretne már maga mellett tudni egy fiút, hogy megnyugodhass és kikapcsolódhass és egyfajta szellemi/testi békéd lehessen.
2/2 A kérdező kommentje:
Már próbáltam az álmos könyveket de nem jött ki semmi értelmes. De most, hogy mondod lehet, hogy igazad van és csak egy fiút akarok és vele boldog lenni.
2014. szept. 10. 19:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!