Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vonattal álmodtam már másodszo...

Vonattal álmodtam már másodszor. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Soha nem szoktam ugyanazt álmodni.

Most másodszor is vonattal álmodtam és tisztán emlékszem mind két álmomra.

1. Villamos pályán vonattal utaztam, olyan volt a vagon belülről mint egy erdei kisvasút. Ismerőseimmel utaztunk , ilyen ruhákban [link] Annyi különbséggel, hogy abroncs volt a szoknya alatt.

Tehát az egész álomnak egy régi, vintage érzése volt.

2. Az álom úgy kezdődött, hogy egy falu állomásán megállt egy külsőre vintage vonat, de modern belsővel. Hihetetlen luxus érzetet keltett az egész. Emlékszem néztem a peronról és elöntött azt érzés, hogy aki ezen utazik az biztosan tehetős ember és nagyon szeretnék én is rajta ülni. Majd elmentem a faluba barátnőmhöz barackot szedni. Le vágtuk a fa ágait, mert rádőlt a ház tetejére. Majd visszamentünk az állomásra és felszálltunk a vonatra, arra a vonatra, amire azt hittem soha nem ülhetek majd fel. És elindultunk.

Mit jelenthet ez?

2014. szept. 9. 10:10
 1/2 anonim ***** válasza:
62%

tuti vasutas leszel...

hív a vasút, vár a máv

2014. szept. 9. 12:07
 2/2 anonim válasza:

Hahaaa :D) az első válasz nagyon ott van)))

De, ha valakinek kétszer ugyanaz - vagy hasonló - álma van, akkor az üzenetet jelent.....

2014. szept. 11. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!