Másodszor fordult elő velem, hogy azt álmodtam, apu meghalt. Először másnapra rá meghalt nagymamám, most nagypapám. Mit jelent ez?
sosem hittem a misztikumokban, tök realista vagyok. de én a halott nagypapámmal álmodtam (a papa, apukám apja vagy 15 éve nem él már, nem voltunk közel egymáshoz) - szóval azt mondta nagyapám, hogy mindig velem lesz... nagyon nyugtalanított az álom, el is meséltem apukámnak, tesómnak... na amikor ezt álmodtam, akkor éjjel kapott agyvérzést a nagymamám... ill. 2 hét múlva meghalt a nagybátyám (én is ott voltam pont másik papámnál, mikor történt) és rá 6 hétre a nagymamám is elszenderült...
nagyon részese voltam a dolgoknak, hisz én voltam papám (anyai papa) mellett, nagyon megviselt, de erős maradtam... talán mert apai nagypapám mindig velem volt ? :) na mind1, én korábban n em hittem volna el, amit írsz, de hogy velem is ilyen történt.
viszont nem tudom, hogy ez megérzés, vagy ahogy egy ismerősöm mondta - amikor mamám agyvérzést kapott, akkor rám gondolt és az agy képes olyan dolgokra, amiket nem tudunk észlelni - telepátia - ezt éreztem meg...
szerintem nem kell félned, valószínű érzékeny vagy a szeretteid, rokonaid állapotára, ez egy jó dolog... a halál az élet része, tudom, ez nem vigasztal, viszont az vigasztaljon, h apukád él, nem veszíted el - lehet, hogy vele van valami rendeznivalód, minden esetre fejezd ki neki, hogy szereted minden nap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!