Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Másodszor fordult elő velem,...

Másodszor fordult elő velem, hogy azt álmodtam, apu meghalt. Először másnapra rá meghalt nagymamám, most nagypapám. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Soha nem szoktam emlékezni az álmaimra, mégis erre emlékeztem, és tudtam is, hogy valami rossz lesz. Nagyon félelmetes ez számomra! Miért álmodok ilyet? Pedig mamánál semmi előjele nem volt, papa ugyan kórházban volt, de még éveket mondtak az orvosok. Félek már álmodni..
2013. aug. 25. 09:33
 1/2 anonim válasza:
Tudod ez hit kérdése. Van aki szerint nincsenek véletlenek. És vannak akik szerint nincs nagyobb erő 100%-ig ebben a világban él (mint én). Lehet hogy placebo szerűség, ezt senki se tudja megmondani. ui: Vannak olyanok akik azt állítják megálmodják a jövőt.
2013. aug. 25. 09:52
 2/2 anonim ***** válasza:

sosem hittem a misztikumokban, tök realista vagyok. de én a halott nagypapámmal álmodtam (a papa, apukám apja vagy 15 éve nem él már, nem voltunk közel egymáshoz) - szóval azt mondta nagyapám, hogy mindig velem lesz... nagyon nyugtalanított az álom, el is meséltem apukámnak, tesómnak... na amikor ezt álmodtam, akkor éjjel kapott agyvérzést a nagymamám... ill. 2 hét múlva meghalt a nagybátyám (én is ott voltam pont másik papámnál, mikor történt) és rá 6 hétre a nagymamám is elszenderült...

nagyon részese voltam a dolgoknak, hisz én voltam papám (anyai papa) mellett, nagyon megviselt, de erős maradtam... talán mert apai nagypapám mindig velem volt ? :) na mind1, én korábban n em hittem volna el, amit írsz, de hogy velem is ilyen történt.

viszont nem tudom, hogy ez megérzés, vagy ahogy egy ismerősöm mondta - amikor mamám agyvérzést kapott, akkor rám gondolt és az agy képes olyan dolgokra, amiket nem tudunk észlelni - telepátia - ezt éreztem meg...

szerintem nem kell félned, valószínű érzékeny vagy a szeretteid, rokonaid állapotára, ez egy jó dolog... a halál az élet része, tudom, ez nem vigasztal, viszont az vigasztaljon, h apukád él, nem veszíted el - lehet, hogy vele van valami rendeznivalód, minden esetre fejezd ki neki, hogy szereted minden nap :)

2013. aug. 25. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!