Mit jelent az, ha már másodszor azt álmodom, hogy apámmal smárolok?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Ez nem visszatérő álom, mert más körülmények között történt. És elég rémisztőnek tűnik.2013. aug. 20. 12:28
3/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2013. aug. 20. 17:38
4/10 anonim válasza:
"Ez nem visszatérő álom, mert más körülmények között történt." Mik voltak a körülmények? Szívtál?:S:D
Na, de viccet félretéve, lehet, hogy pl előző életedben ő nem az apád volt, hanem a szerelmed. Én erre tudnék gondolni. Vagy csak a tudatalattid simán bekavart valamit, az is lehet, hogy nincs komolyabb jelentősége; de én nem vagyok szakértől.
6/10 anonim válasza:
#4és#5 vagyok megint, lehet az is, hogy szorosabbra kéne fűzni a kapcsolatotokat édesapáddal. Olvastam amúgy valahol ilyet, hogy az álmokkal valami "felsőbb énünk" akar üzenni nekünk. De am ezt a szorosabbra fűzést nem úgy értem, hogy "kapd le" apudat, hanem úgy, hogy beszélgessetek többet v nemtom; lehet, hogy az utóbbi időben picit eltávolodtatok egymástól. Beszélgess vele szerintem, hogyha jó a kapcsolatotok!:)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. aug. 20. 18:46
8/10 anonim válasza:
Vágysz egy igazi fiura, a szerelemre és az érzelmekre.
Apukád a jövendőbelid képmása. Minden nő olyan párt talál mint az apukája.
:)... nem azt jelenti, hogy apukádra vágysz, ö nem is az az álmodban,de így vetítetted ki :)
9/10 Napkiraly válasza:
arra ne hallgass, aki azt mondja "kerülj közelebbi kapcsolatba apáddal"
10/10 anonim válasza:
+1 a 8-as válaszhoz, szerintem is erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!