Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmunkban miért nem tudunk...

Álmunkban miért nem tudunk egy jó nagyot ütni?

Figyelt kérdés

Több ember beszámolóját hallottam/olvastam, erről, és nekem is van pár emlékem ilyenekről. Azaz, amikor álmunkban verekedni akarunk, és próbálunk megütni valakit, egyszerűen nincs benne erő. Meg tudod ütni, elér hozzá a kezed, de nincs benne erő, se lendület se semmi. Ugyan így van a futással. Ha futni akarunk, talán a valóságban se tudnánk gyorsabban mozgatni a lábunkat, de az álomban egyszerűen nem megyünk sehová, akármennyire gyors a lábmunka. Egy időben azt hittem, hogy csak nekem van ez így valamiért, de nem.

Miért van ez így?

2014. aug. 31. 13:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak óvatosan ezekkel az ütésekkel, mert a melletted alvó még érezheti. Egy ismerősöm mesélte, hogy egyszer sikerült így orrba vágnia a párját. :-D
2014. aug. 31. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Ez nem mindenkinél van így. Nekem pl teljesen valószerű a mozgásom az álmomban. Szoktam harcolni is meg minden :D Lehet érezni az ütések erejét és te magad is erőset ütsz, ha megvágnak álmodban az például fáj. Nekem volt olyan is, hogy álmomban elkezdett nagyon fájni a fejem. Szerintem ez olyan dolog, hogy ha tudod irányítani a cselekedeteidet az álmodban, akkor egyre valóságosabb lesz minden és több dolgot fogsz érezni, legalábbis én ezt tapasztaltam.

Üdv.: Az Időtlen

2014. aug. 31. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én simán tudok ütni álmomban.
2014. aug. 31. 14:06
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi, mindenkinek ment a zöld pacsi :) Egyébként a másodiknak: Tán tudatos álommal csinálod ezt?
2014. aug. 31. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem teljesen. Bár gyakorlom azt is, de még nem értem el azt a szintet, amit akarok. :) Sok koncentrációs gyakorlattal értem el azt, hogy részben tudom irányítani az álmaimat, de általában szeretek inkább sodródni az eseményekkel és az eseményekhez viszonyítva végzem a cselekedeteimet az álmaimban. Javaslom neked is mert nagyon jó érzés tud lenni. ÉS könnyebben emlékszel vissza az álmaidra.

Üdv.: Az Időtlen

2014. aug. 31. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem CSAK álmomban megy, ébren nem tudok erösen odaütni
2014. aug. 31. 14:44
 7/8 anonim válasza:

Homokban/vízben futás érzése? Az ütésnél ugyanez, mintha homokban bokszolnál. Leginkább akkor van, ha menekülsz a gondjaid elől, azok meg legyőznek, ez szokott így kivetülni az álomvilágba. Elvileg ha megoldod a problémáidat, képes vagy szembenézni velük, elmúlik az érzés.

A másik meg a tudatos álmodás (vagy az, amit az egyik válaszadó mondott, hogy koncentrálsz).

2014. aug. 31. 15:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is :)
2014. aug. 31. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!