Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miert almodja ezt a baratom?...

Miert almodja ezt a baratom? Nem is latta a balesetet?! Es a datumok?

Figyelt kérdés

[link]

Azzal a ferfival almodik, akit itt Kapuvaron elutottek. Nem volt ott, nem latta mi tortent. Itthon volt velem. Elmondasa szerint este 9-10korul tortenik, setal es latja ahogy elutik a ferfit, egy fekete nagyobb autoval, talan terepjaroval. Amikor elutik a ferfit, a baratom felebred. Nem ismerte az illetot szemelyesen, talan csak egyszer latta egesz eleteben. A masik alma pedig az, hogy elottem vagy akarki elott lat egy datumot, nalam augusztus 5.volt, ez nem szuletesnap sem semmi ilyesmi. Ev nincs, csak nap es honap. Kerlek segitsetek!

2014. aug. 26. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:

2 lehetőség van az egészre:

1. A haverod átejtett, és poénkodik olyan dologgal, amivel nem illik. (Ide nem kérek kommentet, hogy "de nem szórakozik! Ő nem ilyen!)

2. A haverod egy olyan személy, akinek természetfeletti ereje van. Vannak ilyenek, de kevesen. Van pl. egy ilyen nő egy amerikai rendőrségen, aki látja a baleset vagy rablás elkövetőjét. Valami összekötődés lehet vele, és az univerzummal. Ha felnőtt koráig megőrzi, és titkolja a képességét, rendőrnek beállhat, hogy ilyesféléket csináljon, mint az a nő. És lehetőleg a kommenteket mellőzzétek, mint pl. EZ HÜLYESÉG! ILyEn nInCs!!!

2014. aug. 26. 18:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem a haverom, hanem a parom. Bocs nem fogalmaztam normalisan. :/ Igazabol rajtam kivul senki nem tud rola, mert ugye sokan nem hisznek az ilyen dolgokban. Ujabban viszont a dolgokat is megerzi, ilyen pedig sosem volt. Tegnap reggel is felhivott, hogy vigyazzak magamra, mert rossz eloerzete van. Megigertem neki, meg minden, es fel oraval kesobb belenyultam a szeletelo gepbe (elado vagyok). Ha nincs rajtam nylon kesztyu, akkor leszedi az ujjamat is.
2014. aug. 26. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor amit írtam. Ez ritka, és veszélyes. Jobb, ha titokban tartjátok. Viszont akkor is jó, ha pszihológushoz fordultok, és megkéritek, hogy ezt tartsa titokban. Persze elmondhatjátok bárkinek, csak emberek fognak titetek faggatni ezekről. Vagyis mennyetek valamilyen orvoshoz. Mondjuk szerintem magatok is rájöttök :)

12/F

2014. aug. 26. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Vannak emberek, akiknek erős a megérző, telepatikus, egyéb hasonló képességük.Válogatás nélkül "veszik az adást", ha épp olyan passzban vannak....

Előfordul, hogy képesek segíteni is a megérzéseik által, de sajnos ez nehéz, mert sokszor ezek a megérzések nem adnak elég támpontot.Például látja, hogy valami baj történik veled, de azt már nem tudja megmondani, hogy pontosan mikor.És mellesleg nem lehet mindig biztos abban, hogy a megérzése múltra vagy jelenre vonatkozik.

Ezzel nem könnyű együtt élni..

Más:Mivel nem a barátod az egyetlen ilyen képességekkel megáldott ember, így lehet, hogy az elütött férfit, illetve balesetet, mások is "látták", úgy értem, megálmodták, megérezték.Csak az a baj, hogy ha figyelmeztették volna, azzal sem biztos, hogy meg tudták volna menteni az életét.

A dátummal kapcsolatban pedig keveset írtál, így nem tudok mit mondani rá.Jelenthet akár rosszat, akár jót.

2014. aug. 26. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Baratodat foglalkoztatja az eset, gondol ra, olvas rola, almaban az agya meg feldolgozza az informaciokat.

Vannak erzekenyebb emberek, akik jobban odafigyelnek a környezetükre, erzekenyebbek az "antennaik". Megerzi pl. a hangodon, a viselkedeseden, hogy szetszortabb vagy. Ugy erzi veszely erhet, es rossz erzese van. Nekem pl. az emberi kapcsolatokra van ilyen antennam. En mar altalaban akkor erzekelem ket ember vonzalmat, mikor meg semmi se törtent, vagy ha meg nagy erökkel titkoljak. Nincs ebben termeszetfeletti. :)

A baratodban valoszinüleg erös a vedelmezesi vagy, ösztön, ezert figyeli tudat alatt a veszelyforrasokat.

2014. aug. 26. 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:

nekem is vannak ilyen megérzéseim..azt álmodtam hogy 5-en mentübk egy 3ajtos kocsival dolgozni ..de nem emlékeztem miért műszak végén egy ismerősöm hoza haza a csapatot mert pont ott volt..

erre ma mentünk meloba 3ajtossal hátul középen ültem öv nem volt..-kezdett rossz előérzetem lenni..de beértünk meloba..a főnök hazaküldte a sofőrünket mert nem szoltak neki és válzozott a beosztása..mondtuk a főnöknek akkor vigyen haza minket.. de a másik helyi szintén 3ajtossal meghozott minket.. álmomba majdnem minden így volt csak az uj sofőr volt más..

de az én radarom nem mindig jo..

2014. aug. 27. 01:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Masodik valaszolo! Ezzel miert mennenk orvoshoz??? Konyorgom! Mindenkinek koszonom a valaszokat. Munka utan amit tudok elmondomk a datumos dologrol is.
2014. aug. 27. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!