Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha az álmomba...

Mit jelent ha az álmomba szakít velem a barátom? (többi lent)

Figyelt kérdés
Lefeküdtem aludni és elkezdtem arról álmodni,hogy a barátom elkezd velem szakítani.Erre rákérdeztem,hogy már nem szeretsz erre ő azt mondta hogy de szeret csak ő már nem akar kapcsolatban lenni meg megunt.Erre sírva felriadtam majd visszaaludtam.Az álom ott folytatódott ahol abba maradt kötöttünk egy egyezséget,hogy várunk 1 hetet amit külön töltünk és megnézzük az milyen.El is telt a hét(az álomba ugye hamar eltelt) és én kezdtem el mondani,hogy én szinte meghaltam annyira rosszul voltam ő pedig elmondta,hogy ő teljes mértékben jól érezte magát és szerinte jobb lenne ezt véglegesíteni.Ekkor megint felriadtam sírva.Újra visszaaludtam.Megint ott folytatódott ahol abbamaradt és megint elkezdte mondani hogy nem az,hogy nem szeret csak már jobb lenne külön.Én erre sírva felhoztam az emlékeket,amiket mondtunk egymásnak ilyesmiket.Hirtelen váltott a kép és a gép előtt ültem ahol láttam,hogy kiszedte hogy kapcsolatban vagyunk és leszedte a közös képeinket ezáltal új profilképe lett.De akkor kezdőlapon megláttam hogy egy barátom felrakott egy képet,hogy holnap végre hazajövök a nyaralásról(épp nyaralni vagyok) és erre a barátom is írta,hogy végre már és a szülei is a barátomnak hogy de jó.Ezek után is sírva keltem már nem mertem vissza aludni.Fél éve vagyunk együtt de körübelül 1 éve vonzódunk egymáshoz.Nagyon pesszimista ember vagyok és nehezen bízok meg bárkiben is kb.1 hónapja sikerült a barátomban is teljesen mivel eddig féltem hogy elhagy.Mert a kapcsolatunk elején majdnem megtörtént,hogy vége lesz egy barátnőm miatt és pont erről beszéltem este elalvás előtt egy másik barátnőmmel.De ez a dolog már megvan oldódva azóta teljesen boldogok vagyunk.Erre jön ez az álom..Lehet hogy a tudatalattim üzent,hogy térjek vissza a pesszimistaságomhoz mert koppani fogok?

2014. júl. 31. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen álmoknak gyakran pont az ellenkezője igaz. A barátod szeret téged, és ez a kapcsolat még hosszú lesz. Ezt az álmot éppen a pesszimizmusod, és az önbizalomhiányod adta neked. Ha tényleg vonzódsz hozzá, és szereted, a kapcsolati törvények szerint valószínű ő is így érez irántad. Fel a fejjel!
2014. júl. 31. 11:19
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:) nagyon aranyos vagy,bizom benne hogy igazad van.
2014. júl. 31. 15:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Na..igy lassan egy ev elteltevel.Miutam ezt almodtam ra masfel honapra megtortent.Ugyanezeket mondta,ugyanugy kert egy hetet,en ugyanugy szenvedtem az egy het alatt o meg nem.De most orulok,hogy akkor szakitpttunk.
2015. júl. 9. 10:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Lenyeg a lenyeg.En hiszek az almok erejebe.Mert tenyleg pontosan mindent megalmodtam.Azota hogy szakitottunk talalkoztam egy masik fiuval,boldogok vagyunk,o nem kelt bennem ketelyeket.
2015. júl. 9. 10:38
 5/5 Aranyász Mónika válasza:

Szia énis aszt álmodtam hogy barátom elhagyot kb 2 hete es sirva keltem .

Most éjjel ismet aszt álmodtam hogy szakitot velem . Egy lany miadt . Es hogy fel keltem nagyon roszul esik mert álmom már teljesül igaz nem ilyen téren . Szerinted ?

2019. márc. 5. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!