Valami gyilkostól menekültünk de többen voltunk és egy terembe voltunk és meg fogta a kezem egy barátom akivel kavartam én meg nem húztam el, hanem én is megfogtam neked (mert amúgy el szoktam húzni). Mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
2014. júl. 12. 23:36
1/2 anonim válasza:
Üdv!
A gyilkosok általában rossz ómenek az álmokban. De ez attól függ, sikerült-e megölnie Önt? A gyilkosok az álmokban még a változás iránti vágyat, szükséget is jelenthet.
A barátja, akivel kavart, azért jelent meg az álmában, mert tőle vár támaszt és segítséget valamiért. Akár tudat alatt is. Elvégre az álmaink tudatalattink akaratának, gondolatainak kivetülései. Minden ami az álmainkban megjelenik, mi magunk vagyunk. Persze ez esetben, a gyilkos akitől Ön menekült, Önmaga. Nem értékeli magát eléggé, nem elégedett a mostani énjével. Vagy esetleg valamikor a múltban rosszul döntött és most ébredt rá erre. A barátjától esetleg még mindig akar valamit? Az ilyesmiken kellene elgondolkoznia.
Nos remélem segítettem valamit!^^
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) 19/L
2014. júl. 13. 17:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!