Mit jelent szerintetek ez az álmom?
Úgy kezdődött az álmom, hogy elmentünk a családommal nyaralni, majd mikor megérkeztünk a szüleim találkoztak egy ismerősükkel, akinek volt egy lánya. A szüleim és az ismerősük bementek egy épületbe és ott beszélgettek, addig én kint vártam a lánnyal és egyszer megkérdeztem tőle nem-e akar elmenni valahova, ő belement, beszélgettünk és egy idő után elindultunk visszafelé, a nevére nem emlékszem, csak annyira, hogy az utóneve Levente volt, amin csodálkoztam is, mert lány, a többi neve viszont, értelmetlen volt. Majd mikor visszaértünk, arra helyre, ahova a szüleink bementek, én ránéztem az épületre, és mire visszanéztem a lány eltűnt, és nem találtam meg az épületet, ahol a szüleim voltak, pedig ott álltam előtte, de nem voltam benne biztos, hogy ott vannak. Utána egyedül maradtam az utcán, és hirtelen, akkora vihar támadt, hogy mindent, ami fából készült, azt elvitte.
Aztán felébredtem.
ui.: A lányt és a szüleit, soha nem láttam még a valóságban. De sokszor álmodok ilyennel, hogy egy idegen lány közel áll hozzám, mondjuk a feleségem, vagy a barátnőm meg ilyesmik.
Előre is köszönöm a válaszokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!