Mit jelenhet ez az álom?
Figyelt kérdés
Először valami olyasmi volt,hogy az utcában valakitől 2 kutyát örökbe akartunk fogadni, de az egyik elég agresszívnak nézett ki...aztán nem tudom pontosan hogy jött egy teljesen más álom ezzel összefolyva, vagy nem tudom, hogy egy kórházban volt egy férfi, és mondta,hogy el fognak rajta végezni valamilyen apró vizsgálatot,már nem is tudom mivel kapcsolatban...de ült egy széken,és ezt halál nyugodtan mondta,mintha tényleg csak valami vérvétel lett volna vagy ilyesmi amit el fognak végezni...aztán csak hallottam ahogyan egy ilyen kék függönnyel elzárt rész mögül nagyon kiabál,hogy istenem,meg ilyesmi, aztán két orvos szerű fickó kihozta és elengedte, és láttam hogy folyik végig a combjain a vér. Aztán jött megint valami orvos és mondta,hogy kell neki még minta a végbélnyílásából,és valami hosszú csipesz izével kitépett onnan egy kisebb darabot a férfi közben megint kiabált,aztán véglegesen otthagyták ő meg szenvedett,mintha ilyen fájdalomhullámok söpörtek volna végig rajta.Aztán hallottam ahogyan egy nővel is végig akarták csinálni ugyanezt,és ő is ugyanúgy kiabált,azt hiszem ő a férfi testvére volt.Ennyi volt körülbelül, ezután felébredtem, és eléggé felzaklatott a dolog,utána már nem is bírtam aludni...Még egy horrorfilmet sem bírok végignézni, nem szeretem azt látni ahogyan valaki szenved...Szerintetek ez jelent valamit, vagy csak egy rossz álom volt és kész?2014. aug. 4. 12:31
1/4 anonim válasza:
Szerintem sokat foglalkozol a témával...bármilyen aznap ért hatás visszaköszönhet
2/4 A kérdező kommentje:
most hogy mondod...nemrégen voltam nőgyógyásznál,és nagyon paráztam előtte...lehet hogy annak van köze ehhez...
2014. aug. 4. 13:54
3/4 Különlegescsajszi válasza:
Hát ha nem néztél aznap horror filmet,akkor valszeg valamitől félsz,és ebbe a "ruhába" öltözött hajnalba! :)
4/4 anonim válasza:
Kórház: Legtöbbször a betegségtől való félelem jele halogatott elintéznivaló, amellyel magadnak tartozol, saját magad háttérbe szorítása más, fontosabbnak vélt dolgok miatt
Kutya ellenséges viselkedése: igazságtalan leszel valakivel, aki nálad gyengébb,
Idegen férfi, idegen nő : valakinek ártani fogsz (véletlen)
Kiabálás,Jajgatás: Álomban jajgatni nagy bajra utal
Vér: Aki vérrel álmodik annak kirobbanó életerejéről és energiájáról árulkodik.
De az is lehet,hogy csak rosszt álmodtál és semmi jelentősége nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!