Mit jelenhet ez az álom? (Bővebben lent)
Tegnap azt álmodtam,hogy állok egy szép erdős park közepén,középhosszú sötétszőke hajam volt.
(valóságban sötétbarna hajam van)
Viszont az öltözetem megfelelt a mostanival.
Csak sétáltam és néztem az embereket,mindenki lazán,
melegítőbe öltözve,felnőttek beszélgettek,gyerekek játszottak.
Aztán megjelent egy férfi,elegánsan kiöltözve,látszott
rajta,hogy egy gazdag ember,nem volt egy helyes,de ronda sem az illető,átlagos.
Utána gondolkodtam mit is kereshetek itt és elindultam egy irányba sétálni,míg egy szép házhoz értem.
Megjelent ugyanez a férfi,egymásra néztük.
Utána már azon kaptam magam,hogy ez a férfi elkezdett nekem mesélni magáról,35 éves,főnök egy cégnél,sok nő kihasználta a pénze miatt,csak az anyja él és magányosan él,a kutyával ebben a nagy házban.
Behívott magához,én hiába ellenkeztem magamban,de a testem nem reagált és hiába próbálkoztam ellenállni,mégis bementem.
Elmondtam neki,az életemet,azt hogy 19 éves vagyok,ami meglepte mert többnek nézek ki és értelmesebb is vagyok mint az átlag(ez a valóságban is így van).
Aztán meghívott egy bálba,mondtam,hogy én szegény vagyok,de elmentünk és vett nekem.
A boltban a pénztáros azt mondta,jó választás uram,a lánya szép lesz benne.
Ezen kiakadt és leordította a nőt,én elszaladtam,mert zavarba hozott.
Aztán a bálban találtuk magunkat,bemutatta az anyját aki idősebb hölgy volt már,aki azt hitte először,hogy egy fiatal csitri vagyok és a fia pénzére hajtok.
Elkezdett a fiával kiabálni,hogy egy mocskos pedofil.
Eljöttem a bálról a fiú utánam jött,megölelt és azt mondta nem tudja mi ütött belé,sosem tett ilyet,kihoztam belőle az érdekelsz érzést és azt hiszi,hogy szerelmes és azt mondta nem pedofil,én megöleltem,ő sírni kezdett.
Meg akart csókolni,amikor mondtam,hogy ne mert én nem érzek iránta semmit,aztán a fiú eltűnt és a történet elején találtam magam ismét :S
Bocsánat,hogy ilyen hosszú lett,lehet néhol zavaros,
de az álmomban is így történtek az események.
Van párom,1 éve vagyunk együtt,1 hete ment ki külföldre dolgozni,azóta nem láttam,viszont nagyon szeretem őt és eszem ágában nincs megcsalni,így nem értem ki lehetett ez a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!