Aki ezt az álmot megfejti azt meghívom 1 csokira vagy sörre (? )
Szóval Anya bulit szervez. Én rossz buszra szállok fel de, valahogy eljutok a célig. Ott találkozok a legjobb barátommal. Megint buszra szállunk de ez sem jó busz.
A bulin pedig ottvan az a lány aki tetszik nekem és többször is testi kontakt van vele.
Tudom hogy bonyolult..:D
A busz az utat szimbolizálja, amelyre haladsz az életben.
Úgy néz ki, hogy rossz az út, amit választasz, amilyen döntéseket hozol. De a végén mégis jóra fordul minden. Mivel sikerült a barátoddal és a lánnyal találkozni.
Ha csak nem félsz attól ,hogy lemaradsz dolgokról, sietsz, kapkodsz,, félsz elveszíteni embereket. Talán azt jelzi az álom, hogy alaptalan a félelem. Kb. ennyit tudok leszűrni belőle !
Dehogy... Vágyik egy kocsira h ne keljen buszoznia meg rég bulizott is egy jót meg dgna is... Nézz rá bem ilyen összetett szegényem h ilyeneket sugaljon a tudatalattija.
Bocs srác :D
Második voltam! Ez már két Somersby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!