Mit jelenthet ez az álom?
Azt álmodtam, hogy a gyerekkori lakásomban vagyok az egyik haverommal és zajt hallunk, a barátom hirtelen az ágyon van holtan, és elõjõn egy szellem aki engem is megöl.
Elmegy a szellem.
A haverom és én újra élünk.
Földrengés van.
Túléltük.
A szellem visszatért kalapáccsal a kezében és azt elkezdte dobálni.
Itt ébredtem fel.
Az „Elmegy a szellem” gondolom azt jelenti, hogy elélvezett, ugyanis csak ilyen értelemben áll össze a történet kerek egésszé.
A „szellem visszatért kalapáccsal” minden bizonnyal az a rész, amikor a mosdóból visszajövet – ugyanis le kellett mosnia magáról a gyönyörnedveket – felkapott egy segédeszközt a garázsban.
Nos a szükséges kiegészítések után most leírnám mit is jelent:
- A barátod nem halott volt, hanem részeg
- Hiányoznak azok az évek, amikor együtt kezdtétek a piálást és a cigit, ezért is jelenik meg a halál képe, mely a cigis dobozon is feltűntetett téma
- Saját magatok önrombolása az egész, de komolyan. A szellem azért dobálja a kalapácsot, mert nem is kell hozzátok érnie, hiszen magatoktól is az üveg és a cigi után tudtok nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!