Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy a gyerekkori lakásomban vagyok az egyik haverommal és zajt hallunk, a barátom hirtelen az ágyon van holtan, és elõjõn egy szellem aki engem is megöl.

Elmegy a szellem.

A haverom és én újra élünk.

Földrengés van.

Túléltük.

A szellem visszatért kalapáccsal a kezében és azt elkezdte dobálni.

Itt ébredtem fel.

2014. aug. 1. 05:35
 1/1 anonim válasza:

Az „Elmegy a szellem” gondolom azt jelenti, hogy elélvezett, ugyanis csak ilyen értelemben áll össze a történet kerek egésszé.

A „szellem visszatért kalapáccsal” minden bizonnyal az a rész, amikor a mosdóból visszajövet – ugyanis le kellett mosnia magáról a gyönyörnedveket – felkapott egy segédeszközt a garázsban.

Nos a szükséges kiegészítések után most leírnám mit is jelent:

- A barátod nem halott volt, hanem részeg

- Hiányoznak azok az évek, amikor együtt kezdtétek a piálást és a cigit, ezért is jelenik meg a halál képe, mely a cigis dobozon is feltűntetett téma

- Saját magatok önrombolása az egész, de komolyan. A szellem azért dobálja a kalapácsot, mert nem is kell hozzátok érnie, hiszen magatoktól is az üveg és a cigi után tudtok nyúlni.

2014. aug. 2. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!