Mit jelenthet ez a különös álom?
Figyelt kérdés
Álmomban egy buliban voltam, később felmentem egy szobába ahol volt egy lány aki mondta hogy csókolgassam a talpait, először visszakoztam de aztán megcsináltam és valahogy tetszett a dolog. Azóta se értem hogy ez mi volt.
Sosem vonzott az ilyesmi.
2014. júl. 22. 18:32
1/1 anonim válasza:
Tudat alatt már nagyon szeretnél egy olyan emberrel találkozni akire számítani tudsz.Plussz a tudat alattid jobban tudja hogy mire van szükséged.Lehet hogy már nagyon szeretnél valakivel nemi kapcsolatot létesíteni.De több ok is lehet.Vagy lehet hogy csak szimplán meg kell ismerned új embereket.Ha mindig ugyan azt álmodod akkor annak fontos jelentése van..probléma amit a valóságban nem tudsztál megoldani az nap.Vagy egy válasz valami kérdésre amit magadban találsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!