Mit jelent ez a különös álom?
Álmomban egy sötét padlásra másztam fel apámmal, amely a garázspadlásunkra hasonlított addig, amíg fel nem értem. Amint felmásztam a létrán, észrevettem, hogy jóval nagyobb a belső tere a valóságosnál. Inkább, mint valami régi istállópadlás, döngölt földdel az alján. Könnyen elfértem felegyenesedve.
Oldalt néhány méterenként közepes méretű, tetőtéri jellegű ablakok helyezkedtek el a cserépbe vájva, melyeken keresztül gyenge napfény szűrődött be.
Hirtelen a sötétben, (a lábam mellett a földön) morgó, ugráló, árnyszerű szörnyek jelentek meg, és támadtak. Tele lett velük a padlás. Mintha éreztem volna a harapásuk által okozott fájdalmat, de talán nem lett komolyabb bajom. Ezután odamentem az egyik ablakhoz, és kinéztem. NAGYON érdekes dolog történt. Egy "másik világra" nyílt az ablak. Egy gyönyörű szép, Alpokra, vagy Kárpátokra emlékeztető, magashegységi tájra... És valahogy átmentem oda... Bejártam a hegyeket, völgyeket, elrepültem az erdők felett... Nagyon jó érzés volt, sokáig tartott...
Ezután valahogy újra az ablakkal szemben állva találtam magam, ahol eredetileg voltam. Ott volt apám is.
Majd odamentem egy másik ablakhoz. Kinéztem, és megint egy másik világot láttam. Ez a hely egy síkvidékre emlékeztetett rétekkel, bokrokkal... Majd megint visszatértem, és odamentem egy másik ablakhoz, kinéztem, és láttam egy helyet, amely nem volt olyan szép, mint a korábbiak. Már nem emlékszem pontosan,... talán szürke, komor, de érdekes tájnak (esetleg városnak) tűnt, bár ez nem biztos. Utána újra az ablak előtt voltam. Elindultam a létra irányába, de előtte még, távolabbról végignéztem az "ablaksoron", örömmel teli szívvel. (Talán leültem ekkor.) Láttam, ahogy a fény beszűrődik az ablakokon, és ez olyan furcsa érzéseket váltott ki belőlem. Ezután felébredtem, de talán előtte lemásztam a létrán, amelyben nem vagyok biztos...
14:30
Lehet benne valami, van egy kis szívbetegségem.
14:33
Hogy jön ide a suli wc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!