Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A kérdés a tudatos álomhoz...

A kérdés a tudatos álomhoz tartozik (lejjebb)?

Figyelt kérdés
Az a problemám hogy mikor wildezek ugye teljes ellazulás oké, rolloverek átvészelése oké, jönnek a hipnagóg képek érzem ahogy belemélyedem ahogy szinte már alig érzem a testem és ennél a pontnál a légzésem felgyorsul érzem hogy a szívem nagyon gyorsan kezd dobogni és megmozdulok hogy abbamaradjon ez az érzés mert nagyon rossz..lehet hogy ez az hogy közeledik az alvásparalízis de az már volt egyszer nekem egy reggel de akkor csak zúgott a fülem meg nemtudtam  mozogni de nem volt az hogy felgyorsult a szívem meg a légzésem..ez többször előjött mikor wildezek (ez miatt nem sikerül) es ha hagyom hogy nem mozdulok meg csak hagyom ezt a rossz érzést ahogy szinte kapkodok a levegőért akkor is kizöklent a koncentrálából és akkor se sikerül..tudtok ez ellen valamit vagy hogy egyáltalán mi ez?
2014. júl. 14. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Bal füled zúg? Megfeszül, görcsbe rándul a tested? Kezded elhagyni a tested, asztrálprojekció. Dobj egy privátot!
2014. júl. 15. 04:00
 2/7 A kérdező kommentje:
tudatos álom nem testen kívüli élmény...ezotériás baromságokkal nem foglalkozom csak azért írtam ide mert nincs külön tudatos álom téma sajnos
2014. júl. 15. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Túlságosan beindul az agyad, valószínűleg fel is ugrik az adrenalinszinted. Inkább hagyd a WILD-et és hasonlókat. Tudatos álmodáshoz maximum meditálj lefekvés előtt és inkább valóságteszteket csinálj mintsem, hogy megtéveszd a tested.

A WILD könnyen vezet alvásparalízishez, bár nem igazán ezekkel az előjelekkel. Amiket írtál az inkább paralízis alatt történik.

Helyedben örülnék, hogy ennyivel megúsztad az alvásparalízist és, hogy már reggel volt. Nekem volt párszor az éjszaka közepén az általában jelen voltak a velejáró borzalmas halucinációk. Ha majd Te is átéled felhagysz a WILD-el teljes mértékben. (Tipp ha mégis a rosszabb fajta alvásparalízisben lenne részed: NE nyisd ki a szemed és próbáld a lábujjaid mozgatni.)

2014. júl. 16. 20:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi de nem hagyom abba a wildet mar csak az alom hossza se miatt es igen minden sikeres wildnel ateljuk az alvasparalizist sokan ez miatt hagyjak abba de ez nem karos csak ijeszto tud lenni
2014. júl. 16. 21:55
 5/7 A kérdező kommentje:
amugy az alvasparalizis is mindenkinek mas van akinek egyaltalan nem ijeszto
2014. júl. 16. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Te tudod, én nem akarlak megállítani.

Akinek először van alvásparalízise annak mindenképpen ijesztő a bénultság miatt, még akkor is ha nem társulnak hozzá halucinációk. Igaz, vannak akik máshogy élik meg, de a legjellemzőbb az a borzalmas halucinációk megléte(sajnos nekem az eddigiek mind ilyenek voltak annak ellenére, hogy minimális ijesztő/felkavaró tartalom ér)

Viszont azt sem mondanám, hogy nem veszélytelen az alvásparalízis. Narkolepszia, fejfájás, szorongás és a vérnyomás hirtelen felugrása a legismertebb problémák közé tartoznak.

2014. júl. 16. 22:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja és azért ajánlom, hogyha tartod a WILD-et akkor próbáld mellette a valóságteszteket is. Nekem március óta 4 tudatos álmom volt, különböző hosszúságúak.
2014. júl. 16. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!