A kérdés a tudatos álomhoz tartozik (lejjebb)?
Túlságosan beindul az agyad, valószínűleg fel is ugrik az adrenalinszinted. Inkább hagyd a WILD-et és hasonlókat. Tudatos álmodáshoz maximum meditálj lefekvés előtt és inkább valóságteszteket csinálj mintsem, hogy megtéveszd a tested.
A WILD könnyen vezet alvásparalízishez, bár nem igazán ezekkel az előjelekkel. Amiket írtál az inkább paralízis alatt történik.
Helyedben örülnék, hogy ennyivel megúsztad az alvásparalízist és, hogy már reggel volt. Nekem volt párszor az éjszaka közepén az általában jelen voltak a velejáró borzalmas halucinációk. Ha majd Te is átéled felhagysz a WILD-el teljes mértékben. (Tipp ha mégis a rosszabb fajta alvásparalízisben lenne részed: NE nyisd ki a szemed és próbáld a lábujjaid mozgatni.)
Te tudod, én nem akarlak megállítani.
Akinek először van alvásparalízise annak mindenképpen ijesztő a bénultság miatt, még akkor is ha nem társulnak hozzá halucinációk. Igaz, vannak akik máshogy élik meg, de a legjellemzőbb az a borzalmas halucinációk megléte(sajnos nekem az eddigiek mind ilyenek voltak annak ellenére, hogy minimális ijesztő/felkavaró tartalom ér)
Viszont azt sem mondanám, hogy nem veszélytelen az alvásparalízis. Narkolepszia, fejfájás, szorongás és a vérnyomás hirtelen felugrása a legismertebb problémák közé tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!