Mennyi ideig kell a Wild technikával a tudatomat ébrentartani, hogy tudatos álmom legyen?
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 01:13
1/2 anonim válasza:
Addig, amíg nem érzed,hogy éber vagy. Maximum 50 percig mert onnan még egyszerű visszaaludni, ami persze azért szükséges, hogy sikerüljön a tudatos álmodás. Tovább is maradhatsz fent, ha azt érzed, hogy a tudatod még nem elég éber, de akkor legyél benne biztos hogy el tudsz gyorsan aludni.
2/2 anonim válasza:
Amiről az előző kommentelő beszélt az a WBTB és nem a Wild...a kérdésedre a válasz: Ez mindenkinel különbözik de ha elérted az alvásparalízist akkor, akkor fog (mondjuk én itt szoktam elrontani pont az alvásparalaízis miatt és pont erről tettem fel kérdést ide) de hogy az alvásparalízist mikor éred el azt nem lehet így megmondani attól is függ hogy milyen fáradtba tested (az a jó ha a tested fáradt de aaz elméd nem mert ugye úgy kell elaludnod hogy "ébren maradsz" ezért tartozik a legnehezebb módszerek közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!