Mit jelent, ha egy rég nem látott emberrel azt álmodtam, hogy hirtelen eltűnt körülöttünk mindenki, és egy általános helyről hozzánk kerültünk? És a végén elég bizalmasan köszönt el? BŐVEBBLENT.
Azt álmodtam, hogy iskolában vagyok sok gyerekkel, az általános iskolai földrajztanárom (pasas, jól néz ki, mármint jó kiállású, szimpatikus) pedig önálló feladatot adott, majd csinálta a tanári dolgait. Majd a gyerekek eltűntek, és a konyhánkban találtam magam és a tanárt. Egy noname ifjúsági regényt olvastam a konyhánkban, miközben a tanárom ott intézte tovább a tanári dolgait körülöttem. Nem mertem hozzászólni, kerültem a tekintetét, ő viszont figyelt. Majd leültem arra a székre, ahol mindig eszek. Erre ő nekem háttal levette az összes felső ruházatát, felvett egy másik felsőt. Majd odajött hozzám, fejencsókolt, és mielőtt kiment az ajtón, azt mondta, látogassam meg néha. Nagyon bizalmasan, és kedvesen (vagány alapból, és nagyon jól fegyelmez).
Amióta általánosból elballagtam, nem sűrűn találkoztam vele, és ha meg is ismer, sose köszön vissza. Ezért is furcsálltam az egész álmot. Ja, és én is csávó vagyok. Mielőtt rosszra gondoltok, nincs apám egy ideje, és még mindig nem dolgoztam fel, hogy nincs. De nem tudom, ez apahiány vagy más.
Troll válaszok nem kellenek, kösz. A többieknek is kösz.
(Az előbb is kiírtam már a kérdést, de félreérthetően és nem ilyen jól.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!