Mitől lehet ez az álom?
Figyelt kérdés
Visszatérő álmom, hogy egy nagy fekete macska üldöz, de mikor éppen elmenekülnék lelassulok és nem tudok (alig) mozdulni(mintha lebénulnék)És nem csak macskával, hanem mással is (üldöznek, vagy egy robbanás elől akarok elszaladni)És az normális ha nem akarom hogy folytatódjon az álmom (mert néha tudom hogy álom) akkor csak erősen behunyom a szemem és felébredek..2014. júl. 11. 17:05
1/2 anonim válasza:
Nekem sokszor volt álmomban hogy nem bírtam nyitva tartani a szemeimet, akárhogy is erőlködtem, csak néhány pillanatra tudtam. Elég rossz élmény volt, és nagyon utálom az ilyen álmokat, sokkal jobban mint mikor csak arra az érzésre ébredek mintha zuhannék, és kapálózok, de képi emlék nem társul hozzá...
2/2 Lionkind válasza:
Az ilyen álmokban mindig szembe kell szállni az üldözővel. Az álmodban te vagy az úr, azt csinálsz amit akarsz. Képzelj a kezedbe egy kardot, vagy pajzsot és győzd le. Utána faggasd ki miért üldözött és mi a jelentése ennek az álomnak. Egy indián törzs praktikája akik a legyőzött ellenségek lelkét barátjukká teszik és ajándékot kérnek tőlük, ami lehet információ hűség vagy bármi más is.
Szép Napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!