Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent kutyákkal álmodni?

Mit jelent kutyákkal álmodni?

Figyelt kérdés
Bicikliztem és gurultam le a dombon,de nem egyedül,és kijött három kutya az egyik biztos hogy fekete volt a másik meg szürkés.A harmadikra nem nagyon emlékszem és próbáltunk felfutni a dombon, de ugye álmomban nem tudok futni ,és lemaradtam és körbe vettek a kutyák de csak engem haraptak meg,és sikítoztam,de nem jött senki,és erre felébredtem. Amúgy egy fehér bicikli volt. Mindennap akár este akár nappal,egyre furábbakat álmodok. Biztos vagyok benne hogy van valami jelentésük,és jó lenne ha megtudnám hogy mi. Ha valaki tudna nekem ebbe segíteni,azért nagyon hálás lennék!!

2014. júl. 10. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
bicikli kényes helyzetet jelent a kutyák pedig hogy megharaptak tartasz egy ellenséges lépéstől illetve féltékenység, mindenképpen rosszat jelent
2014. júl. 10. 16:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) De azért remélem még érkeznek majd válaszok!
2014. júl. 10. 17:16
 3/8 Lionkind ***** válasza:

Az értelmét sajnos nem tudom, de adhatok egy tanácsot ami segíthet. Ha ilyen helyzetbe kerülsz álmodban legközelebb akkor szállj szembe a támadóval és amikor legyőzted (nem véletlen használom ezeket a szavakat) faggasd ki miért támadt meg és milyen információval tud szolgálni neked. Ez egy régi indián módszer sajnos az indián törzs nevét akiknek tulajdonítják elfelejtettem. De ha érdekel akkor megkereshetem a könyveim között.

Szép Napot! Sok Sikert!

2014. júl. 10. 18:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom: kutyával álmodni hűséget jelent.
2014. júl. 10. 18:21
 5/8 Lionkind ***** válasza:
Ja még annyit hogy álmodban te vagy az úr. Ha elképzelsz a kezedbe egy kardot megjelenik, ha egy pajzsot az is. Minden amit el tudsz képzelni megteremted. Ez segíthet legyőzni őt/őket =).
2014. júl. 10. 18:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)Aranyosak vagytok :) Ja meg még annyi hogy az a valaki akivel voltam,ő a volt szerelmem,és hát igazából az első ember akit szerettem,tavaly télen ismertem meg,egész nyáron együtt voltunk,viszont sajnos megbuktam a pótvizsgán és akkor egyfajta depresszióba kerültem,a legjobb barátnőmmel és unokabátyámmal is akkor romlott meg a kapcsolatom,a volt barátommal akkor már nem is beszéltem,viszont a barátnőmmel és az unokabátyámmal még igen. Idén nyáron viszont befejeztük a barátságot,mert már nem működött. Október óta viszont van egy komoly kapcsolatom,és vannak új barátaim is :) Viszont minden éjjel felidézni a dolgokat amik tavaly voltak,elég rossz :( És ők szerepelnek minden egyes éjjel az álmomban,és már nem tudom hogy hogy verjem ki a fejemből őket. Persze szoktam őket néha látni,de azért nem hiszem hogy ez közbejátszik az álmokkal.
2014. júl. 10. 18:35
 7/8 anonim válasza:
A kutyákkal való álom azt jelenti h hűséges vagy és azt h sikered lesz az életben való továbbjutáshoz
2014. júl. 10. 22:19
 8/8 anonim válasza:
A fekete kutyákkal való álmodás pedig azt jelenti h vki közelállónak, barátnak átlátsz a hízelgésén és ellátsz az igazi akaratáig (ami rossz akarat).
2014. júl. 10. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!