Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent mennyországgal...

Mit jelent mennyországgal álmodni?

Figyelt kérdés

ez már régebbi álmom volt gyerekkoromból de azóta se volt hasonló..

elöször az udvaron játszottam 1-2 emberrel meg a tesómmal, felrúgtam egy labdát és az nem esett vissza..

és a társasházunk rég lelakott, romos és mocskos volt, kint sütött a nap de belül tök sötét és üres volt.

Aztán felrepültem valahogy az égbe, ott volt valami épitmény az égben és abban lakások, lakosztályok (csak az egyik oldalát láttam mintha csak úgy ott lett volna és nem lett volna hátulja, és onnan állva másik irányban végtelen napsütötte égpanoráma volt)

Messziről nézve valami bonyolult mozaik mintázatnak tünt az egész épület a lakosztályokkal, némelyiknek enyhén más szine is volt, és tök szép volt.

Valami miatt még be is mentem az egyik lakosztályba, kicsit ismerös volt és nagyon tiszta és voltak bútorok de többre nem emlékszem, felébredtem.

2014. jún. 25. 21:57
 1/1 anonim ***** válasza:
vágyakozást jelent, valami jó dolog beteljesülését
2014. jún. 26. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!