Mit jelent időutazással álmodni?
Figyelt kérdés
Álmomban inkább a múltba tértem vissza. Egyszer 2011-be ami egy borzalmas évem volt, másodzor meg 1-2 nappal korábban. A 2011-es időutazásban amikor visszatértem szellem voltam, nem láttak és a dédim lakásában voltam a konyhába és kint ha jól emlékszem borult volt az ég. És a hangulat is eléggé gyászos volt aztán mondtam valamit a dédimnek mert utána már látható voltam (nem tudom miért) és ezt egy autóban mondtam neki ahol a kijelzőre ki volt írva a dátum h. 2011 innen tudom hogy akkor játszódott. A másik amikor visszamentem olyan 1-2 nappal korábban akkor egy házban voltam ismeretlen alakokkal akik egy kicsit részegesek voltak és rendőrök voltak... többre nem emlékszek belőle. És amikor megérkeztem a jelenbe egy iskolaudvaron voltam (ami mellesleg megjegyzem nem az én iskolámé) ahol olyan emberek voltak akiket soha életemben nem láttam. Megkértem a barátnőmet hogy vigyen el egy kicsit a jövőbe olyan 1 évvel előre mert tudni akartam hogy melyik iskolába vesznek majd föl (7.-es vagyok jelenleg, szeptemberben 8.-at kezdem :) ) . Ennyi lett volna tudom hogy ez így elég bugyutaságnak hangzik de nem tudom mit jelent. Kérlek segítsetek!2014. jún. 25. 11:36
1/2 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy hallottál már az időutazásról.
Valahol olvastál róla, vagy filmben láttad.
2/2 anonim válasza:
Nem jelent semmit.. Az emberek szoktak hülyeségeket álmodni, ezt az agy csinálja. Nem tudom hogy babonás vagy e, de amigy ez semmit nem jelent. Az sem jelent semmit ha megálmodod a halálod. (Vannak i
Sem hiedelmek akik szerint ha megálmodod a halálodat akkor tovabb fogsz élni, meg valakik pont a fordított ját hiszik) de egyik sem igaz :) az az álmok ilyenek... Sokszor nincs értelmük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!