Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Álmomban egy családtagom vesztettem el és nagyon gyászoltam őt. Találkoztam egy másik nővel, aki tiszta feketébe volt öltözve és fekete fátyol volt rajta, de ő két embert gyászolt.

Utána bementem egy kis helységbe, ahol láttam egy férfit, ki akart tőlem valamit, de nem tudtam mit. Erre mutogatott nekem tört kereszteket. A feszületeknek a négy sarkuk volt letördelve. A végén megkérdezte, hogy tudom-e már, hogy mit szeretne tőlem.

Nem tudom mit akarhat jelenteni ez az álom. Ha valaki tud, segítsen.

2014. júl. 2. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Az álmok nem jelentenek semmit.
2014. júl. 3. 00:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy megpróbáltatás előtt állsz, ne higgy el bárkinek bármit, s akkor semmi nem állhat örömöd útjába.

P.G.

2014. júl. 4. 12:09
 3/3 A kérdező kommentje:
2: Nagyon szépen köszönöm. Már nagyon régóta kerestem erre a választ! Köszönöm, köszönöm!
2014. júl. 4. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!