Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért álmodom a következőt...

Miért álmodom a következőt folyamatosan?

Figyelt kérdés

Mikor meghalt az egyik hozzám tartozóm, akkor utána pár nappal volt egy álmom vele, pedig nem gondoltam rá.

Soha nem ismertem és nem láttam a családtagom férjét (aki meghalt), de most ő is megjelent. A nappaliban voltam és megpillantottam őt és a férjét, ahogyan állnak egymás mellett és engem néznek. Megszólítottam őket, majd izzó vörösre váltott a szemük, közeledni kezdtek felém lassan. Nagyon megijedtem, de itt az álom véget ér.

Nem tudom mi ez, vagy egyáltalán mit akar jelenteni.

Aki tud segíteni, az segítsen!

2013. dec. 31. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Szóval, ha jól értem mindennap ezt álmodod?
2013. dec. 31. 17:33
 2/3 A kérdező kommentje:
1: Nagyon gyakori és majdnem minden napos, de ez mellett más rémálmok is vannak. Ugyanilyen... tehát ehhez hasonló álmok és.... szinte már majdnem sikítva ébredek. Nagyon nyugtalan vagyok és sokszor érzem, hogy nem vagyok egyedül, amikor sikerül felébrednem ebből az álomból és a többiből.
2013. dec. 31. 23:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne vacsorázz be nagyon, és nyugton hagynak a rémálmaid.
2014. jan. 3. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!