Miért álmodom 1-2 hete olyanokkal, akik már nem élnek?
Figyelt kérdés
Álmodtam apámmal, de ez talán természetes is, közel 10 éve nincs köztünk. Aztán pár napja megjelent egy néni az álmomban, ő tavaly hunyt el, és igazából az az érdekes, hogy sok közöm nem volt hozzá. Néha láttam, egyszer-kétszer beszélgettünk, de ennyi. Ő csak pár pillanatra jelent meg. Tegnap éjjel viszont egy régi szomszéddal álmodtam, ő már kb. 25 éve hunyt el és évek óta eszembe sem jutott, tehát nem értem, hogy honnan került elő. Ráadásul ő nem csak pár pillanatra jelent meg, hanem azt álmodtam, hogy a kutyámat akarja láncra kötni és a hóna alatt átfogta a karjával a kutyám nyakát, másik kezével meg a nyakára akarta húzni a láncot, a kutyám meg morgott és itt felébredtem. Ez azért is érdekes, mert a kutyámon nem volt soha lánc, se póráz és idegenekkel nagyon agresszív, tehát eleve elvetélt ötlet lenne egy 60 kilós csupa izom amerikai bulldoggal ilyesmit megpróbálni. Miért álmodom velük és ilyet? Idegen elhunytak mit keresnek az álmomban?2014. jún. 28. 01:00
1/2 anonim válasza:
Én is rendszeresen álmodom a nagymamámmal, aki már 15 éve elment! Nem tudom miért, de ennyi idő után is még sokszor álmodom vele! Mintha itt lenne! Nagyon furcsa, pedig nem szoktam gondolni rá, mégis álmomban sokszor ott van, és azt álmodom, hogy még mindig él!Nagyon nagyon furcsa! Tényleg olyan mintha most is itt lenne! Én sem tudok erre magyarázatot.
2/2 anonim válasza:
Én i rendszeresen álmodom meghalt családtaggal, ismerőssel, volt kollégákkal. Akkor is, ha ébren nem is gondolok rájuk. Álomban az agy szelektálja az emlékeket, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!