Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom már harmadszorra...

Miért álmodom már harmadszorra azt, hogy nyáron esik a hó?

Figyelt kérdés
Most lehet hogy hülyén hangzik (mert hülyeség is),de már komolyan,harmadszorra álmodom ugyanezt :D xd az elsőnél éppen a főútra mentem fel a kereszteződéshez a barátommal.A második esetnél az iskolából hazafele kapott el a hó nyáron :D a Harmadiknál meg a lakásból jöttem kis,és akkor állt neki szakadni,közben ugyebár 30 fok volt,meleg,fényesség,stb. :D Értelmes válaszokat,előre is köszönöm! :)
2014. jún. 14. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
lehet nem álom volt O_o
2014. jún. 14. 20:23
 2/3 anonim válasza:
100%

Elképzelhető, hogy a tudatalattid játéka. Mármint amikor nagyon meleg van, olyannyira, hogy még az éjszakák is nagyon melegek, az ember alig tud aludni csak forgolódik és csurog róla a víz akkor előfordulhat, hogy álom formájában megjelennek a tudatalatti vágyak. Egy kis hűsítő, hideg, frissesség... álom formájában közli veled az elméd.

Legalábbis én erre tippelnék. :)

2014. jún. 14. 23:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) ^^
2014. jún. 15. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!