Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Sokat álmodom azt, hogy...

Sokat álmodom azt, hogy gyenge vagyok, szinte gumiból vannak a végtagjaim, vagy nem tudok megszólalni, ilyen mással is van?

Figyelt kérdés
Ez már évek óta van, nagyon sok ehhez hasonló álmom van. Pl olyan, hogy meg akarok valakit verni, mert haragszom rá, és megütném, de egyszerűen annyira gyenge vagyok, hogy épp hogy csak hozzáérek az illetőhöz, és nem tudom "rendesen" megverni. A másik meg az, hogy valami rossz történik velem, vagy csak simán mondani akarok valamit, és próbálok szólni, de egyszerűen nem működnek a hangszálaim, teljesen néma vagyok. Próbálok üvölteni, és erőlködöm, de nem megy. Mindkét álomtípusnál mindig rettenetesen ideges vagyok, mert próbálom de nem megy, és nagyon gyengének és szerencsétlennek érzem magam. Nagyon sok ilyen álmom van nagyon régóta, mitől van ez, és mással is van-e ilyen?
2014. jún. 26. 18:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja a másik visszatérő álmom még, amit egyáltalán nem értek, az, hogy nagyon sokszor megölök sok mindenkit, de csomószor nem is tudom miért teszem, és már az álom legeslegelején bekövetkezett a gyilkosság, vagy már előtte. és az álom arról szól mindig, hogy nagyon lelkiismeret furdalásom van, és nem értem, hogy miért tettem ezt. teljesen megbántam, és rettegek a gyilkosság következményeitől. van, hogy évekig bolyongok erdőkben és bújkálok és teljesen meg vagyok törve, nem tudom hogy mit csináljak, nem segít senki, kitagad a családom stb
2014. jún. 26. 18:58
 2/4 anonim válasza:

Megetted a gomu gomu no mit azaz a gumigyümölcsöt, ezáltal gumiember lettél. Ne lepődj meg, ha mostanában sokat vagy éhes, és azon jár az agyad, hogy kalóz király legyél.

[link]

2014. jún. 26. 19:25
 3/4 A kérdező kommentje:
nagyon vicces
2014. jún. 26. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Ilyen legyengülős álmaim nekem is voltak régen. Meg olyan is hogy futni próbálok de nem tudok,olyan lassú vagyok mint egy csiga.

Szóval nem egyedi.

2014. jún. 27. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!