Álomban repülés, lebegés?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam már jó párszor, hogy tudtam,hogy kell repülni egy bizonyos erőt irányítottam kifejezetten erre a célra ami a testemből áramlott , egy nagyon érdekes eset az volt ,hogy az éjszaka közepén egyszer csak véget ért ez az álom hirtelen ébredés,de még éreztem ,hogy lebegek néhány másodpercig az ágyamtól körülbelül 3 centire. Mi lehet ez?2014. jún. 26. 22:32
1/4 anonim válasza:
Lehet túlzott agyi aktivitás miatt lebegtél . Én hiszek az agykontrollban ugyan is ha az agyadnak a 100 % használod akár repülni is tudsz .
2/4 A kérdező kommentje:
a pontosítás érdekében, hogy ne legyen annyira hihetetlen, ugyanúgy fekvő helyzetben ébredtem mint , mindenki alvás után reggel ,csak ez nem reggel volt hanem az éjszaka közepén és akkor éreztem néhány másodpercre ezt lebegés dolgot, egyébként , hogy az álomban is pontosítsak, már szinte ismert érzés volt ,hogy tudok repülni és tudom irányítani, de csak most ismertem ezt fel ,hogy tényleges erőm van felette.
2014. jún. 27. 00:37
4/4 A kérdező kommentje:
az
2014. jún. 27. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!