Nem tudod mit jelent az álmod? (írj nekem, szívesen segítek! )
Nem tudom ő mit tudott, ezért nem ítélkezhetek.
Aki elküldi az álmát, az majd rájön mit tudok vagy mit sem.
Szia!
Volt egy egészen fura álmom.
Egy nagy, fehér falú, egyszerű teremben voltam, ahol agyondíszített ruhájú, középkori egyház papjai álltak egy asztal körül (fura, de mind valószínűtlenül dagadt volt o_O), a sarokban pedig egy összekötözött ember kuporgott. (A köntösét prémek díszítették, de koszos és véres volt.) A papokról tudtam, hogy meg akarják ölni, mert egy voodo-baba-szerű bábon próbálgatták a kivégzési módokat, és egymással vitatkoztak. A leggiccsesebbhez odamentem, és könyörögtem, hogy ne bántsák, de ő kinevetett, és elhajította a babát. A falnál volt egy dívány-féleség, ennek a párnái közé csúszott be. Utánanyúltam, de amikor kivettem, már egy nőalakot formázott, akiről tudtam, hogy én vagyok. Odarohantam a fogolyhoz, megöleltem, és sírtam, mert tudtam, hogy meg fog halni. Ő vígasztalt, és azt mondta, ennek így kellett lennie, és hogy nekem is ez lesz a sorsom.
Itt fölébredtem.
Meglehetősen bizarr és kaotikus álom volt, de ha tudsz, kérlek, segíts! Nagyon érdekel. :) (A választ üzenetbe kérem, ha lehetséges.)
szia én még asszem 5 évesen azt álmodtam hogy üldöz egy t-rex utána megevett és amikor leérkeztem a t-rex gyomrába ott egy boszorkány egy üstben kavargatott egy füstölgö valamit
a választprivátban kérem előre is köszi :)
Azt jelenti, hogy mások könnyen a szájukra vehetnek most és terjeszthetnek rólad dolgokat. Vigyáznod kell, mert ez a magánéleted javára mehet. Nagyobb kiadásokra is számíthatsz mostanság, illetve olyan boldogságra, amit egy gyermek okozhat.
Elküldtem üzenetben is, ha azt néznéd meg hamarabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!