Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nem tudod mit jelent az...

Nem tudod mit jelent az álmod? (írj nekem, szívesen segítek! )

Figyelt kérdés
Csak küldd el az álmod hozzászólásban és írd oda, hogy üzenetben vagy hozzászólásban várod a választ!

2014. jún. 26. 08:06
1 2 3
 11/22 Skorpió87 ***** válasza:
Van egy visszatérő álmom. Ilyen még soha nem volt, nem is hittem benne igazán, hogy létezhet de szinte már kísért. Azt álmodom, hogy már leérettségiztem, de újra beiratkozom, hogy szépítsem a bizonyítványom. Közben félek, hogy ne derüljön ki, hogy hazudtam. Mindig pontról-pontra megálmodom. Pedig nem gondolkodom az eredményeimen. Valahol zavar, hogy jobb eredményt is elérhettem volna, de nem foglalkozom vele napközben. Ennyire elfojtottam volna magamban az érzéseimet? Az érettségim pedig jó pár éve volt már, hihetetlen...
2014. jún. 28. 01:02
 12/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom ő mit tudott, ezért nem ítélkezhetek.

Aki elküldi az álmát, az majd rájön mit tudok vagy mit sem.

2014. jún. 28. 08:23
 13/22 anonim válasza:
Mit jelent álomban ha valakinek köszönünk, vagy valakitől elköszönünk? Elsőként a volt barátnőmnek köszöntem kicsit mókásan, és ő lesütött szemekkel köszönt halkan vissza, mint ha szégyellte volna magát előttem. Majd másik álmomban vendégeknek, kislánynak, és rokonoknak köszöntem természetesen, mint a való életben, majd utoljára mamámtól köszöntem el. Kérlek üzenetben adj választ! köszönöm ...
2014. jún. 29. 12:08
 14/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Volt egy egészen fura álmom.

Egy nagy, fehér falú, egyszerű teremben voltam, ahol agyondíszített ruhájú, középkori egyház papjai álltak egy asztal körül (fura, de mind valószínűtlenül dagadt volt o_O), a sarokban pedig egy összekötözött ember kuporgott. (A köntösét prémek díszítették, de koszos és véres volt.) A papokról tudtam, hogy meg akarják ölni, mert egy voodo-baba-szerű bábon próbálgatták a kivégzési módokat, és egymással vitatkoztak. A leggiccsesebbhez odamentem, és könyörögtem, hogy ne bántsák, de ő kinevetett, és elhajította a babát. A falnál volt egy dívány-féleség, ennek a párnái közé csúszott be. Utánanyúltam, de amikor kivettem, már egy nőalakot formázott, akiről tudtam, hogy én vagyok. Odarohantam a fogolyhoz, megöleltem, és sírtam, mert tudtam, hogy meg fog halni. Ő vígasztalt, és azt mondta, ennek így kellett lennie, és hogy nekem is ez lesz a sorsom.

Itt fölébredtem.

Meglehetősen bizarr és kaotikus álom volt, de ha tudsz, kérlek, segíts! Nagyon érdekel. :) (A választ üzenetbe kérem, ha lehetséges.)

2014. júl. 1. 21:58
 15/22 anonim ***** válasza:

szia én még asszem 5 évesen azt álmodtam hogy üldöz egy t-rex utána megevett és amikor leérkeztem a t-rex gyomrába ott egy boszorkány egy üstben kavargatott egy füstölgö valamit

a választprivátban kérem előre is köszi :)

2014. júl. 4. 14:07
 16/22 anonim válasza:
Szia! Azt álmodtam, hogy felkeltem éjjel, odamentem az ablakhoz, kinéztem és fekete felhők jöttek, minden elsötétült, majd a szoba elkezdett emelkedni, még mindig sötét volt, majd valami torony szerűt láttam kint, de nagyon halványan, majd hirtelen nagy vakító fény, majd egy pillanatra megjelent egy kép az Eifel-toronyról, élénk lila és sárga háttérrel. (pár nap múlva látta ezt a képet TV-ben egy reklámban). Majd visszafeküdtem aludni és a plafono angyalok árnyékát láttam. Mit jelenthet?
2014. júl. 4. 16:01
 17/22 anonim ***** válasza:
Miért álmodtam többször azt hogy leég a ház. És mindig benne vagyok,túlélem mert nem az én szobám ég,de egyszer még a kertben is robbantottak,meg lángok voltak,de mindig csak egy-egy helyiségben. Mindig emlékszem arra a félelemre amit akkor éreztem. A másik hogy egy messziről érkező rakéta,lövedékszerűség becsapódik a kocsiba,kettészeli,szerencsére nem sérülünk meg. Néha kivülről látom magam az álmokban,nem saját szemszögből.Ez jelent valamit?
2014. júl. 4. 23:03
 18/22 anonim ***** válasza:
előző vagyok,hozzászólásban szeretném
2014. júl. 4. 23:04
 19/22 A kérdező kommentje:

Azt jelenti, hogy mások könnyen a szájukra vehetnek most és terjeszthetnek rólad dolgokat. Vigyáznod kell, mert ez a magánéleted javára mehet. Nagyobb kiadásokra is számíthatsz mostanság, illetve olyan boldogságra, amit egy gyermek okozhat.

Elküldtem üzenetben is, ha azt néznéd meg hamarabb. :)

2014. júl. 5. 13:09
 20/22 anonim ***** válasza:
köszönöm a megfejtest,elözö voltam: )
2014. júl. 5. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!