Dave23 kérdése:
Furcsát álmodtam még régebben. Megfejtése?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Volt egy csaj aki bejött nekem,de ritkán találkoztam vele,és egy szép estét eltöltöttük (semmi rosszra ne gondoljatok) és azután ritkábban dumálgattunk már csak.. Legyen ő "H" Aztán nem is.. Volt egy olyan álmom amiben ő és egy már szintén "nem beszélek vele" csaj volt benne,ő legyen "F". A lényege az,hogy mind a ketten ki akarták próbálni az öngyilkosságot. "F" bement egy furgonba amit megkért,hogy gyújtsanak rá,és amikor átérzi a halálközeli élményt megkéri a többieket,hogy szedjék ki. Így is lett. "H" pedig meg akarta csinálni,és teljesen öngyilkos akart lenni.. Engem kért meg,hogy segítsek neki,és valamiért segítettem is. Végig kellett nézzem,és nem tehettem semmit,míg láttam,hogy ő szenved. Egy hétig szarul voltam e-miatt.. EZ MI? KÉREM SEGÍTSEN VALAKI!2014. jún. 25. 12:44
1/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nem teljesen avagy nem túl szépen záródott le a viszony, s egyik részről még továbbra is fennáll vagy fennálltak pozitív érzelmek.
2/5 A kérdező kommentje:
Mind a két személlyel?
2014. jún. 27. 23:31
4/5 A kérdező kommentje:
Gondolom az az "F",akivel még fenn áll. De akkor melyik fél részéről?
2014. jún. 29. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!