Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt egy fiú aki nekem régebbe...

Volt egy fiú aki nekem régebben tetszett de nagyon megbántott, gyűlölöm mindennél jobban és most vele álmodtam az éjjel. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2014. febr. 6. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Most is tetszik neked, őrült nehéz kielemezni.
2014. febr. 6. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:

mit álmodtál? mert az se mindegy.

lehet, hogy az agyad azt mondja, hogy gyűlüld, de a szíved meg azt hogy szeresd.

2014. febr. 6. 12:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet, éppen azért álmodsz vele, mert gyűlölöd - azaz nem vagy közömbös. A szerelem és a gyűlölet közelebb állnak egymáshoz, mint a szerelem és a közöny.
2014. febr. 6. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem most is tetszik vagy bejön neked különben nem álmodnál vele tudat-alatt még mindig gondolsz rá és csak áltatod magad azzal, hogy nem kedveled, ha valóban így lenne akkor nem beszélnél így róla.

Üdv, megint itt. :)

2014. febr. 6. 13:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak azt hiszed, hogy gyűlölöd...
2014. febr. 6. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem is volt egy fiú aki neked régebben tetszett de nagyon megbántott, gyűlölöd mindennél jobban és most vele álmodtál az éjjel.
2014. febr. 6. 18:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem értem az ilyen kérdéseket. Azzal álmodsz amin aznap kattog az agyad vagy csak véletlen rágondoltál a nap folyamán. Szerinted?
2014. febr. 7. 18:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha gyűlölné nem hiszem, hogy vele álmodna.
2014. febr. 7. 19:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Csak nem én vagyok az?? ..... :D

viccet félre téve attól függ mit álmodtál róla. lehet már rég meg bocsájtottál neki csak nem akarod beismerni.

2014. febr. 8. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!