Volt egy fiú aki nekem régebben tetszett de nagyon megbántott, gyűlölöm mindennél jobban és most vele álmodtam az éjjel. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 11:20
1/9 anonim válasza:
Most is tetszik neked, őrült nehéz kielemezni.
2/9 anonim válasza:
mit álmodtál? mert az se mindegy.
lehet, hogy az agyad azt mondja, hogy gyűlüld, de a szíved meg azt hogy szeresd.
3/9 anonim válasza:
Lehet, éppen azért álmodsz vele, mert gyűlölöd - azaz nem vagy közömbös. A szerelem és a gyűlölet közelebb állnak egymáshoz, mint a szerelem és a közöny.
4/9 anonim válasza:
Szerintem most is tetszik vagy bejön neked különben nem álmodnál vele tudat-alatt még mindig gondolsz rá és csak áltatod magad azzal, hogy nem kedveled, ha valóban így lenne akkor nem beszélnél így róla.
Üdv, megint itt. :)
5/9 anonim válasza:
Csak azt hiszed, hogy gyűlölöd...
6/9 anonim válasza:
szerintem is volt egy fiú aki neked régebben tetszett de nagyon megbántott, gyűlölöd mindennél jobban és most vele álmodtál az éjjel.
7/9 anonim válasza:
Nem értem az ilyen kérdéseket. Azzal álmodsz amin aznap kattog az agyad vagy csak véletlen rágondoltál a nap folyamán. Szerinted?
8/9 anonim válasza:
Ha gyűlölné nem hiszem, hogy vele álmodna.
9/9 anonim válasza:
Csak nem én vagyok az?? ..... :D
viccet félre téve attól függ mit álmodtál róla. lehet már rég meg bocsájtottál neki csak nem akarod beismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!