Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az mit jelent ha ezt álmodtam?

Az mit jelent ha ezt álmodtam?

Figyelt kérdés
Egy szigeten vagyok messze otthontól egyedül és nincs mit ennem ezért ilyen sirályokat kapok el de nem tudom megölni így inkább eleresztem és később viszont amikor megyek a szigeten valamerre akkor látok egy játszóteret ahol gyerekek hintáznak stb és mögöttük már autók mennek és akkor haza tudok menni...ez mit jelent?
2014. jún. 21. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Terhes vagy.
2014. jún. 21. 16:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Hím egyed vagyok
2014. jún. 21. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%, hogy hím vagy?
2014. jún. 21. 20:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Megmutassam? Mondd mire gondolsz?
2014. jún. 21. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Mármint az álmodban. Lehet, az álmodban lévő önmagad valójában egy normális életet élő háromgyermekes családanya, aki rendszheresen megszálltatik te általa. Így nem tudja hazavinni gyermekeit a játszótérről, mert nem törődsz a környezetedben lévők életével. Emiatt a gyakori megszállottságok miatt hagyta el férje is. Az orvosok nem tudnak mit csinálni, a nő elmeállapotát kezelendőnek minősítették. Jelenleg megfigyelés alatt áll, hátha többet megtudnak a kóborlások, és oktalan járkálások okáról. Minden lépését/lépésedet árgus szemek figyelik. Nem ajánlatos elvezetned őket a lakóhelyedre, mert rájöhetnek, hogy te tartot megszállás alatt azt a szerencsétlen asszonyt.
2014. jún. 21. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!