Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az miért van hogy nem álmodtam...

Az miért van hogy nem álmodtam még rosszat, és mit jelent ez?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok és még nem álmodtam rosszat. Emléksezm egyszer volt egy olyan álmom hogy keresztapám bement a fürdőszobába egy nővel akiről kiderült hogy egy szörnyeteg és elkezdte karmolni meg minden. De ezt én nem vettem rémálomnak mert igazán nem is ijedtem meg meg semmi. De ez is vagy 5 éve volt. Azóta semmi rossz álmom nem volt. Egyszer sem álmodtam olyat hogy pl.: beleesek egy szakadékba vagy ilyesmi. Általában fiúkról álmodom. Ami tök jó mert élvezem hogy mindenféle hülyeséget össze álmodok róluk. :D Na mind1. Szóval miért nem álmodom rosszat?

2014. jún. 20. 12:43
 1/8 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés de szerintem amíg lehet örülj neki!!:)
2014. jún. 20. 13:04
 2/8 anonim válasza:
Nem nézel hülyeségeket lefekvés előtt, ennyi. Én inkább nőkről álmodok általában, és felettébb élvezetesebbnek találom, mint a rémálmokat. Élvezd ki te is. :) (F)
2014. jún. 20. 13:08
 3/8 anonim válasza:
szerencsés vagy nagyon, amúgy én is hasonló helyzetben vagyok, szinte egy évben 5-6x ha rosszat álmodok körülbelül. de amúgy meg minden elalvás előtt rettegek hogy rosszat fogok álmodni. :D
2014. jún. 20. 15:13
 4/8 anonim válasza:

Na az hogy nem álmodsz rosszat, azt jelenti hogy nem álmodsz rosszat!!! -.-"

Most, komolyan?

Nézz meg egy filmet bárhol az álmokról azt megtudod...

Hülyébb nem leszel tőle az biztos...

2014. jún. 21. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Az álom aznap mit láttál/hallottál és ez rendezi el a fejedbe.

Vagyis, azért nem álmodtál rosszat, mert nem nézel horror filmet meg ilyen s miket.

érted? c:

2014. jún. 27. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:

# 5 vagyok.

Rosszul írtam :

* az álom az aznap látott és hallott dolgokat rendezi el a fejedbe. :)

2014. jún. 28. 09:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Nos, ez azt jelenti, hogy nem vagy érzékeny semmilyen időjárás-változásra, nem ért különösebben nagy megrázkódtatás és nincs semmi olyasmi, ami miatt különösebben lelkiismeret-furdalásod lehet.

Szörnyeteggel bárki álmodhat, hiszen minden ember tudatalattijában vannak szörnyetegek, meg aztán szörnyekről meséket, filmeket szinte mindenki hallott-látott-olvasott.

Az meg, hogy a keresztapádat láttad egy olyan nővel, aki valójában szörny, jelezheti azt, hogy neki lehetett valami veszekedése valami női ismerősével (nem biztos h a keresztanyád, lehet kollégája vagy más nőismerős).

Álmodj szépeket!

2014. júl. 4. 10:15
 8/8 anonim válasza:

Én elalvás elött nem nézek HORROR-t.

Szoktam álmodni hülyeségeket pl: zombi stb...

Már nem lesz semmi bajom ha Horrorfilmet nézek alvás elött.

Nekem az a bajom hogy, NEMSZOKTAM ÁLMODNI! semmit se!

Ez mért van?

2014. júl. 6. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!