A volt barátommal álmodtam, de össze-visszaság az egész. Mit jelenthet?
A volt barátommal 2 hetet voltam együtt,majd az egyik fiú barátomra féltékeny lett és kidobott.Egy héten át nem beszéltünk és az álom előtt 2 nappal leírtam neki,hogy is érzem magam és mi a véleményem kettőnkről.Az álmomban kibicikliztem hozzá,ahol a szülei megkérdezték mit keresek itt,válaszoltam,hogy a Tomival szeretnék beszélni,erre a hátam mögött megjelent ő és felmentünk az emeletre,bementünk a szobájába én a komód felé fordultam és ő hátulról megölelt,majd megkérdezte:
"Mi van,eddig bírtad?" válaszoltam rá,hogy igen és ő elkezdte puszilgatni a nyakamat.Majd ott a komódon magává tett.A következő kép már a mamáméknál van,ahogy beérünk és a keresztanyám próbálgatja a cipőket és kiabál hogy egyik sem jó neki.A mama mondta,hogy csinált sütit (ami annyiból állt,hogy vanília puding és háztartási keksz,szedtem a Tominak és a kezébe nyomtam és felküldtem az emeletre én még váltottam pár szót a keresztanyámmal,majd futottam fel a lépcsőn és azt látom,hogy evő eszköz nélkül eszik,kiröhögtem és lementem(nem futottam) a konyhába neki és vittem fel neki kanalat,de mire felértem megette.És innét már nem emlékszem semmire.De amikor hátulról megölelt,mintha tényleg ott lett volna,éreztem a bőrét,az illatát,a csókjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!