Álom egy háborúról. Miért?
Ma azt álmodtam, hogy háborúban vagyok, a szerelmemmel(aki mellesleg Brett Davern, az Awkward Jake - valószínű hogy nem kéne éjfélig sorozat maratont tartanom:D) Szóval épp menekültünk, amikor jöttek a katonák és lelőttek minket. Éreztem, hogy fájt és többször is meglőttek, de túléltem és Brett is és nagyon örültünk egymásnak, hogy mind a ketten megúsztuk...És felébredtem.
Szerintetek ez normális? Vagy tényleg megőrültem..? És azt még hozzátenném, hogy nem ettem akkor este semmi nehezet, amitől ez a rémálom előfordulhatott volna:S HELP
:O
Te egy médium vagy, megálmodtad a x. világháborút!!!
Az álmok valóra válnak!
Jéééézusom, akkor ma este lerobban a házunk előtt, ami egy lány kollégium 18éves diákjait szállítja bikini fotózásra :O.. ja nem, ez csak egy álom..pcsába
Nem, nem őrültél meg, csupán az agyad generált neked egy kis történetet, látottak, hallottak alapján.
Haha:D köszi emberek, ment a 👍 ;)
Jo éjt nektek és álmodjatok szépeket, de tényleg szépeket!:):D:*
gondolkodjunk filozofaljunk... vetitsuk at
nem tiszta hogy a szerelmed valoban olyan e mint amilyennek latni veled...
megfontolando hiszen o csak eljatsza a szerepet es kozben nem ismerheted a valodi szemelyiseget
o elvihet teged a sajat vilagaba ahol te meglepodve tapsztalhatod hogy o sem tokeletes es a kornyezete neked mar nem olyan baratsagos
nezzunk szembe a valodi megkozelitheto tarsainkkal...ez a tukrozes...
felnek tole hogy o lepodne meg hogy teged felre ismert es az o kulturaja neked meg fekudne gyomrocskadat
tehat akar rejtett ellenszenv is kilatasban van mar csak azt kell megnezni ki kamerazza es hogyan akarja rendeznni a kis filmet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!