Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van az hogy néha az...

Miért van az hogy néha az álmomban tudom hogy álmodok? És mikor rájövök akkor nem tudok fölébredni bármit teszek is. Elmehetek bárhova, de fölébredni nagyon nehéz. Néha csak úgy tudok hogyha leugrok egy szakadékról vagy megölöm magam.

Figyelt kérdés

#álom #furcsa #fölebredés
2014. jún. 7. 19:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem is gyakori, szeretem is nagyon. A szereplőknek szoktam mondani hogy álom, de nem veszik komolyan. Múlt éjjel túrára indultam, mindenkit akivel találkoztam megkérdeztem, nem lehet hogy csak álmodunk, aki nem hitte, otthagytam egyből. Végül találkoztam egy fekete 30-35 körüli kissé túlsúlyos emberrel aki 3 másik fehér emberrel beszélgetett közben úgy 1 méterre felemelkedett a levegőbe és vissza. Odamentem, és azt mondtam neki, te tudod hogy álmodsz, erre azt mondta, látom rajtad hogy te is. Aztán a többieknek mondtam hogy ha ez nem álom, hogy lehet hogy ő repül? És mondtam neki emelkedjen fel megint, meg is tette, de a másik 3 akkor is közömbös maradt erre. Mondtam neki hogy találkoznék vele gyakrabban, mert az első aki tudja rajtam kívül hogy álmodik, kérdeztem tőle hogy találom meg. Azt mondta csak itt leszek.
nov. 24. 19:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!