Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kedves értetlenkedve álmodó...

Kedves értetlenkedve álmodó ifjak, úriemberek, dámák, mindenki.! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Az álom nem jelent SEMMIT. Még ha a párod elveszítéséről szól, ha a fejedbe mászik egy pók, lezuhansz a 4. emeletről egy cápa szájába, ez nem azt jelenti, hogy neked most szerencsés, vagy nem szerencsés napod lesz! Megmondom mit jelent: SEMMIT. Ennyi. A tudatalattid dolgozik este mindenféle összeszedett emlékből, érzésből! Úgyhogy kérek mindenkit, hogy próbáljon meg kicsit belegondolni, hogy vannak fontosabb dolgok is az életben mint hogy a "fejembe mászik egy pók".

Azt megértem az ezotériával kapcsolatban hogy bolygókból jósolnak valami Túlzott ökörséget, mivel van alapja. A bolygók! Mivel a gravitációs erejük hatással van az élőlényekre, de könyörgöm álmokkal ne hülyítsük már egymást, annyira nonsense. Elnézést a kulturálatlan megfogalmazásért. Inkább ismeretterjesztőnek indítom ezt a kérdést. Köszi!

2014. jún. 4. 11:11
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

"9-es, "A világegyetemet ha fel tudod fogni úgy mint egy önállóan működő szervezetet, akkor láthatod át az álmok jelentőségét is." Erre tudnál konkrétumot mondani? Kissé zavaros. Azon kívül hogy a csillagok 'gyermekei' vagyunk, mert ezzel én is tisztában vagyok."

"A** minden energia ősforrása. Az élet megnyilvánulásának minden síkja, a felvett és az el nem használt** (abszolút energia) rezgésétől, minőségétől függ. A** egy összetett energiarendszer, ami nélkül a fizikai test nem létezhet.

A mindent átható** (életenergia) folytonos, állandó, meg nem szűnő mozgásban, rezgésben, áramlásban van. Örvénylő mozgásuk következtében kapcsolódnak egymáshoz és energiaközpontokat hoznak létre az egész univerzumban, naprendszerekben, és mindenhol megtalálhatók."

Már nem emlékszem honnan ez az idézet, de szerintem ezt nem lehet ennél jobban szavakba önteni. Akinek van erre képessége megérti, akinek nincs az e nélkül fog meghalni.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2014. jún. 4. 12:59
 22/37 anonim ***** válasza:
#20 Téged ki kérdezett? Én csak azt írom, amit gondolok, ha annyira fáj neked valószínűleg magadra ismertél.
2014. jún. 4. 13:07
 23/37 anonim ***** válasza:
20) Mert ez nem hit kérdése, hanem tény! Óriási különbség. Ez nem olyan, hogy hiszünk-e Istenbe vagy sem. Ez olyan, mintha azt mondanám neked, hogy én abban hiszek, hogy egy narancs vasból van... pontosan ilyen abszurd. Akkor én nem lennek lebarmozva? Dehogynem, és jogosan. A tényeket ne keverjük a hitkérdéssel, mert az álom már hosszú évek óta nem hit kérdése, hanem tudományosan megmagyarázott tény.
2014. jún. 4. 13:07
 24/37 anonim ***** válasza:

#17 es!

Ez szép álomlevezetés azoknak, akik nem értik az agy működését.

Én már 24 éve nem álmodtam semmit. Ez egy roppant súlyos szénmonoxid mérgezés következménye. Persze az álmokat Én is ismerem, hisz elötte Én is álmodtam! Én vagyok rá a példa, hogy az álom egyáltalán nem az agy szelekciója!

2014. jún. 4. 13:13
 25/37 A kérdező kommentje:

21-es: Most a** fogalmával nem vagy tisztában. Belett googlizve, de semmi megbízható(bb) forrást nem találtam ez ügyben. Ha még ezt eltudnád szakszerűbben magyarázni a fizikával kapcsolatban, annak kifejezetten örülnék! Viszont az életerőt nálam a chi jelenti. Chi szó szerint vér-t jelent. Valamelyik harcművészeti nagymester riportjából olvastam, vagy néztem, talán valamelyik könyv, már nem tudom sajnos. :( (shinkendo, vagy wing tsun.. ) És vér nélkül tényleg nehéz élni.

Az előbbi erős megfogalmazásaimért elnézést kérek, nem volt szándékomban bárkit is megbántani. Elejétől fogva csak társalogni szerettem volna. Gondoltam egy kis ízt is beleadok :P

2014. jún. 4. 13:14
 26/37 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem hiszem, hogy ezt el lehet magyarázni jobban! A minden energia ősforrása sem helyénvaló kifejezés erre. De ha átgondolod, minden hit vallás erre vezethető vissza. Isten, teremtő, stb....**. Mindenhol másnak nevezik. de a közös vonások látszanak bennük.

És említettem az imént, hogy aki képes felfogni az érti, aki nem, annak nem lehet megmagyarázni.

2014. jún. 4. 13:29
 27/37 anonim ***** válasza:
24%

Az álmok az adott személynek jelentenek valamit, más nem tudja megfejteni. A sok "álomfejtő" könyv elterjedésével és azért mert anno valaki leírta az álmokban felbukkanó dolgok jelentését még nem jelenti azt, hogy egy holló ugyan azt jelenti A embernek, mint B embernek. De persze ezt senki sem tudja, mindenki tudni szeretné mit jelent az amit álmodott, könnyebb másra támaszkodni vagyis kívülre figyelni, mit mond a másik, minthogy sem kívülről belülre figyelni, vagyis önmagunkra. Ha figyelünk önmagunkra és tisztában vagyunk az események sorozatával akkor van rá lehetőség miért is álmodtuk azt amit.

Nekem sikerül általában megfejtenem a jelentős álmokat, tudatos álmodás is megy (nem nehéz, inkább vicces), de tényleg ez a sok "mit jelent az álmom kérdés" zavaró és nem kap teljes választ szinte senki sem, mivel a saját kérdésükre önmagukban van a válasz és ott is keresendő nem máshol!

Ez egy békés hozzászólás volt! :D

2014. jún. 5. 01:34
 28/37 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Az álomfejtés hatása nem a jelentésben keresendő! Ez tiszta pszichológia. Aki az álmoskönyvben leírta hogy a fog az rosszat jelent, az arra spekulált, hogy mennél több könyvet adjon el. Akik megvették, azok olvasták, és így adták tovább. Aki foggal álmodik, annak az van mondva, hogy rossz fog vele történni. Namár ha így ébred, így indul a napja kicsit idegesebb lesz, és óhatatlanul hibát hibára halmoz.

Ezért aztán beigazolodott, hogy a foggal való álmodás rosszat jelent. Az álom így befolyásolja mindennapjainkat közvetett úton! Nem az álom az ami fontos, hanem a hit, és a körítés.

2014. jún. 5. 08:51
 29/37 anonim ***** válasza:

Értelek, de azt nem értem ezért minek kellett "kérdést" feltenned itt...?

Amúgy meg nem értem miért akarsz te bárkit is meggyőzni valamiről, amiről neked sincs fogalmad? Van arra bizonyítékod, hogy az álmoknak semmiféle jelentése nincs? Kétlem. Akkor hogy mered kijelenteni, hogy márpedig az úgy van, ahogy te mondod? Elárulom: nincs úgy. De ha még úgy is lenne, akkor sem kéne másokkal foglalkoznod. Hagyd már meg a többieknek is azt a lehetőséget, hogy eldönthessék miben hisznek..nem hisznek...mit gondolnak igaznak és mit hamisnak. Jó? Neked ettől még nem lesz rossz... Vagy ha mégis..akkor itt nem másokkal illetve a gondolkodásukkal van a baj, hanem veled........

2014. jún. 5. 13:37
 30/37 A kérdező kommentje:
29-es, gondold már végig a mondani valód, mielött neki állsz "győzködni". Totál ellent mondasz magadnak.
2014. jún. 5. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!