Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kedves értetlenkedve álmodó...

Kedves értetlenkedve álmodó ifjak, úriemberek, dámák, mindenki.! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Az álom nem jelent SEMMIT. Még ha a párod elveszítéséről szól, ha a fejedbe mászik egy pók, lezuhansz a 4. emeletről egy cápa szájába, ez nem azt jelenti, hogy neked most szerencsés, vagy nem szerencsés napod lesz! Megmondom mit jelent: SEMMIT. Ennyi. A tudatalattid dolgozik este mindenféle összeszedett emlékből, érzésből! Úgyhogy kérek mindenkit, hogy próbáljon meg kicsit belegondolni, hogy vannak fontosabb dolgok is az életben mint hogy a "fejembe mászik egy pók".

Azt megértem az ezotériával kapcsolatban hogy bolygókból jósolnak valami Túlzott ökörséget, mivel van alapja. A bolygók! Mivel a gravitációs erejük hatással van az élőlényekre, de könyörgöm álmokkal ne hülyítsük már egymást, annyira nonsense. Elnézést a kulturálatlan megfogalmazásért. Inkább ismeretterjesztőnek indítom ezt a kérdést. Köszi!

2014. jún. 4. 11:11
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell okoskodnod. Az álmok igenis jelentenek valamit, épp csak nem a jövőt, hanem a jelenedben dúló érzelmeket ábrázolják különböző képekben. Néha meg kell fejteni, hogy ráébredjünk dolgokra, amiktől félünk például, le kell küzdeni őket. Egy álom tele van szimbólumokkal, amiket valóban a tudatalatti generál kreatív módon. Egy álmot nem kell semmibe venni, bár tény, hogy olykor vannak egészen jelentéktelenek is. Ha az álom nem jelent semmit, mi a magyarázatod arra, hogy valaki hetente legalább egyszer azt álmodja, hogy kihullanak a fogai? Ez nem félelemből eredő dolog, mint ahogy az sem, hogy meztelenül sodródsz nyilvános helyre. Ha neked az a vélemény, hogy az agykreálta dolgok nem jelentenek SEMMIT, nyugodtan gondold így, de ne tegyél közzé ilyen leereszkedő, majd-én-megmondom-a-frankót stílusú hülyeséget.
2014. jún. 4. 11:16
 2/37 A kérdező kommentje:
Azt megértem ha valaki valami frankót álmodik, és feldobja a napját, az remek! De azt már nem bírom elfogadni hogy hirtelen valaki megálmodja ennek meg annak a halálát :D Ez annyira nonsense hogy már reped a föld :D
2014. jún. 4. 11:16
 3/37 A kérdező kommentje:
Gondolom neked van is időd ilyen dolgokkal foglalkozni :D Nekem is lenne, de ennyire már nem érdekel. Mert a sorsomat magam alakítom, ha meg valami gondom van, akkor ne álmodni kelljen már ahoz hogy rájöjjek a megoldásra. :D Ez azért sok mindent elmagyaráz nem gondolod? Talán nem ezen kéne gondolkodni? :DD Nem hát. Inkább megértem fölöslegesen az érzelmeimet, amikkel igazából tisztában vagyok ,...minthogy előrébb lépjek egy újabb napban. (Most lehetne belém kötni, hogy mit keresek én gyakorin, megmondom őszintén: kint élek, és a nyelvet tanulom. Equal van időm) Beszélgessünk már ha ennyire fontosak az álmok :D Valami konkrétumra várok :D
2014. jún. 4. 11:28
 4/37 anonim ***** válasza:
67%

Én sem találkoztam még ,,látnokkal", de attól még, hogy az életben nem volt a kezemben egymillió forint, még tudom, hogy létezik. :D

Én hiszek bennük, szerintem az emberi agy és lélek csodálatos dolgokra képes, de már olyan szinten eltávolodtunk a természettől, hogy ebben már sokan hinni sem képesek. Úgy gondolom, van azért még egy-két ember, akiben valamilyen oknál fogva megvan ez a képesség, sőt, azt sem tartom kizártnak, hogy mindenkiben ott van valahol iszonyatosan mélyen, mint ahogy az emberi agy minden létező információt, amit valaha is magába szívott, elraktároz, hiába gondolja az ember, hogy már mindent elfelejtett. Ezért is van néha, hogy elkezdesz dúdolni egy dalt, és aztán eszedbe jut, hogy kiskorodban hallottad utoljára, aztán kifutsz a tesódhoz, hogy ,,erre emlékszel?" És jön az úúúristen, de furázás.

Vagy pedig... Ugyebár cipőben állni a füvön nem nagy szám, de ha mezítláb csinálod, érzel valami változást. Vagy az energiákban sem hiszel? Igazából annyi ismeretlen terepe van még az életnek... Régen kinevették azt, aki felvetette, hogy nem lapos a Föld, most pedig mi nevetünk azon, aki akkoriban nevetett. Sosem tudhatod, mik derülnek ki.

2014. jún. 4. 11:31
 5/37 anonim ***** válasza:
85%

Figyelj, mi az, hogy nekem erre van időm? Van időm gondolkodni, és álláspontot foglalni, igen. Leírtam, amit gondolok, ha továbbra is csak nevetős smiley-kkal megtoldva tudsz csak kommunikálni, beszélgessen veled, akinek hat anyja van.

Mellékesen egy teljesen átlagos, egyetemre járó egyed vagyok, abszolút nincs külön műsorom, ahol megfejtem idős nénik álmait. Egyszerűen nekem ez a véleményem.

Amúgy most már pont nincs időm. Megyek el itthonról.

Ja és nem érdekel, miért vagy a gyakorin.

Puszóka ;*

2014. jún. 4. 11:34
 6/37 A kérdező kommentje:

3-as:

Én az energiákban maximum annyira hiszek, hogy hogyan viszonyulok dolgokhoz, vagy emberekhez. Ha szeretem a természetet, és elmegyek egy túrára, persze hogy jól érzem magam, mivel kedvemet lelem benne. Ha egy embert őszinte mosollyal leszólítasz, nyilván nem ad le egy akkora sallert, hogy a beton adja a másikat:D Hanem, próbál igazodni, és kiegyensúlyozni a felé tett gesztust. Ez egyértelmű mint az 1x1.

Én nem azt mondom hogy ne legyünk nyitottak, de olyan dolgokra alapozni valamit ami még alapjában is rezeg. Az nem helyén álló. Nekem az ilyen dolgok nem valami szimpatikusak. Majd azok lesznek, ha bizonyítva, és alapozva lesznek.

2014. jún. 4. 11:43
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan beállítottságú emberek, akik csak azon tényekben hisznek, amik már le vannak írva a tankönyvekben. És vannak olyan emberek, akik másról is beszélnek, másban is hisznek, tehát nem annyira földhözragadtak.

Amúgy egy mosoly is közvetít pozitív energiát, mint ahogy olykor-olykor érzed, hogy egy társaság leszív-e vagy inkább feltölt, és kicsattansz a boldogságtól. Ha nincsenek energiák se, mi van, ami ezen a bolygón uralkodik? Egszerűen csak annyi van, amennyit látsz? Az nagyon silány lenne. Ennél jóval összetettebb az ember.

Például nem tudom, eszedbe jutott-e már, de az élőlények is olyan lenyűgözően változatosak, mintha kitalálták volna őket, mintha nem pusztán az evolúció alakította volna őket (nem, nem hiszek istenben). Láttad már azt a pókot, aminek a potrohán emberi arc mintája van? Lepkéből is milyen sok ilyen van... Egy-egy állat kész műalkotás, persze tudom, elkalandoztam, ez már végképp ,,elvontnak" tűnhet. De a ciklusosság is ilyen, ami uralja a bolygót, minden ki van számolva, minden összeklappol, mintha be lenne állítva az egész. És persze kis porszem vagyok ahhoz, hogy ezt az elgondolást tovább szőhessem tényekké, de vannak azért elgondolkodtató dolgok ezen a bolygón, szerintem csodálatos hely a rajta élőkkel együtt.

2014. jún. 4. 11:57
 8/37 anonim ***** válasza:
Amúgy eddig mindegyik válaszíró én voltam, ne fáradj a számos megszólítással...:)
2014. jún. 4. 11:58
 9/37 anonim ***** válasza:
Ha még egyszer leírod, hogy "nonsense", eret fogok vágni.
2014. jún. 4. 12:08
 10/37 anonim ***** válasza:
76%

"Mivel a gravitációs erejük hatással van az élőlényekre, "

Itt egy kicsi tévedés! Nem a gravitációs erő befolyásolja az életet, hanem minden energia együtt. Az energiák összessége.

A gondolat, képzelet és az álom is, és minden ami létezik és valós az ennek az energiaösszességnek a része, ez hozza létre, minden ebből fakad. A világegyetemet ha fel tudod fogni úgy mint egy önállóan működő szervezetet, akkor láthatod át az álmok jelentőségét is.

Mindezen által az álmok csak közvetetten befolyásolhatják a létet, történéseket, nincs konkrét kapcsolat közöttük.

Van néhány elbeszélés ami látszólag igazolja a konkrét kapcsolatot, de ezek csak annak a személynek konkrétumok akik azt mesélik!

2014. jún. 4. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!