Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kék szemű gyermekek?

Kék szemű gyermekek?

Figyelt kérdés

Sokszor álmodom kisbabákkal, gyerekekkel. A legtöbbjük 2 és 4 év közötti kislány, de néha vannak kisfiúk is.

Legtöbbször csak látom őket, máskor beszélek is velük, ritkábban az én gyerekeim.

Az egyetlen, ami közös ezekben az álmokban, hogy az összes picinek nagyon kék szeme van, olyan, amilyen a valóságban ritkán fordul elő.

ilyesmi kék: [link]

Nincs a rokonságban, ismerősi körben ilyen korú vagy szemszínű baba.

Ezek az álmok úgy fél éve kezdődtek, azóta rendszeresen visszatérnek.

Előtte is gyakori volt az álmaimban a kék szín. Gyakran álmodtam, hogy türkizkék tengerben fürdök, és a legtöbb álmomban az ég mindig kékebb a valódinál.

Néha csak annyiból áll az álmom, hogy nézem az eget, és elképesztően megnyugtat.

L

2014. máj. 30. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:
És akkor mi van?
2014. máj. 30. 20:38
 2/4 anonim válasza:

Nekem is nagyjából ilyen kék szemem van.

F/14 :)

2014. máj. 31. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2014. jún. 3. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy kérdés látható, nevezetesen: "Kék szemű gyermekek?"

Erre a válasz gyakorlatilag a 3-dik sorban írva vagyon: "..ezekben az álmokban, hogy az összes picinek nagyon kék szeme van..."

Tehát a válaszom az egyetlen föltett kérdésre: IGEN!

2014. jún. 3. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!