13 hetes kismama vagyok és este álmomban egy szőke hajú és nagyon szúrós kék szemű gyermekem született ez jelenthet valamit?
Egy sátorban ültem félig bent félig kint és ott játszottam vele, de sok ismerősöm is ott volt még. Annyira ijesztően kék szeme volt és a szeme közepén szinte világított a szembogara szóval inkább gonosznak mondanám a nézését.
Páromnak már van egy szőke hajú kék szemű kislánya és nagyon fiút szeretne, de nem hinném hogy ezért álmodtam volna.
(Hugom meg azt álmodta tegnap, hogy terhes voltam aztán közöltem, hogy nekem nem kell a babám és valahogy eltűnt a hasamból, helyette örökbe fogadtam egy rossz sorsú, nagyon szép barna hajú kislányt) szóval agyrém, szerintetek ezek jelenthetnek valamit? :)
Ezzel tényleg butaság foglalkozni. Nem mindegy, hogy fog kinézni a gyereked? Biztos nem lesz belőle tömeggyilkos.
Ezzel kapcsolatban elárulom neked, hogy nekem meg az a mániám, hogy a fiúknak áll jól a szőke haj, kék szem, lányoknál az én ízlésem szerint ez csúnya. És romantikusnak tartom, amikor szőke pasi meg sötét hajú nő összejönnek. XD Szerinted bolond vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!