Ufoval álmodni mit jelent?
Figyelt kérdés
az álmomba ép át jöt a baràtnőm és kèkes rozsaszines szinű volt az ég, narancs sárga a hold és egy kis csik ki jöt belőle mint ha csillám por lett volna és egyre közelebb jöt és nagyon szèp szivárványos szine volt és mikor egyre közelebb jöt egy meduzára hasonlitot ès be szorult a bokorba èn akaratom ellenére oda mentem és végig simitotam rajta (kb 1 méter hoszu volt) és olyan érintése volt mint a trutyinak( amit gyerek napon meg ilyeneken lehet venni) majd el repült de komonikáltunk mert az mondta h el fogják foglalni a földet de előbb le nyomatot vesznek tölünk át veszik a szokásokat és ha nem tudják maguknak meg teremteni azt a világot ami itt van akkor meg tàmadnak minket, miért àlmodtam ezt?2014. máj. 23. 23:06
1/4 A FeketeAngyal válasza:
háát jóóóó :) én is álmodtam már idegenekkel ... de azok ürhajón jöttek és a kerülgették a mocsarat :D én meg megkerestem a hajójukat .... de amúgy lehet higy csak félsz ettől és ezért álmodtad
2/4 anonim válasza:
Ufoval álmodni azt jelenti, hogy túl sokat foglalkozol a témával. Ha unikornisokon gondolkodnál sokat, akkor előbb utóbb velük álmodnál.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem én nem hiszek az ilyenekbe mondjuk làtam egy repülő csészeajat ami el is tünk (nem àlmodtam) dee amugy kicsit sem foglalkozom ezel
2014. máj. 27. 22:14
4/4 A kérdező kommentje:
Tünt*
2014. máj. 27. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!